perjantai 10. helmikuuta 2012

Tää ois niinko otsikko.


Oon nähny täälä netisä, että semmosesta mukulasta joka pissii paljo, käytetään nimitystä "isopissainen". Oon aina aatellu, että toi ensimmäinen on ollu isopissanen. No taitaa kumminki olla niin, että tämä toinen meillä on se isopissanen. Se on tännään kolme viikkoo vanha ja mun tartti nyt jo tehrä noihin vaippoihin yäks lisäimuja. Pistin paksua flanelia kolminkerroin. Ja noilla vaipoilla pitäis sit pärjätä kuuteen killoon saakka...


Ko on nuuka ja nirso, ni jommasta kummasta on pakko tinkiä. Siis hinnasta tai ulkonäöstä. Nyt taas tinkittiin ulkonäöstä. Kodin ykkösesä oli rullaverhoista -30% hinnoista, ja sitte meillä oli viälä semmonen kuponki jolla sai kympin pois jos osti viirellä kympillä. Tiätysti olis viälä halvemmalla päästy jos olis jätetty sinne kauppaan ne miähen dvd:t (mun tyrkkytiski ruusubegoniani makso vaan 2e, sitä ei lasketa), mut halpa oli silti juu. Pimentävvää ei raaskittu ostaa ko ovat kalliita, rumiaki olivat. Otettiin sitte tummanruskee, jos vaikka pimentäiski paremmin ko vaalee. Mut siinä oli ruma pyäree metallitanko tuala alareunasa, ompelin siihen kujan johon sen tankon pujotin ja sitte suttusesti ompelin koristeeks tommosen vanhan pitsin.
Katista en ookka selittäny mittään pitkään aikaan. Kai ny ko siinä ei oo ollu mittään erikoista. Terve on lopultaki ollu ja muutenki niinko kissan kuuluuki. Nyt se on sitte 9 kk vanha ja kohta alkaa kollit nuahoomaan nurkisa. Elikkä se olis sitte leikkaus eresä, katti-parka. Siinä onki sitte vahtimista ettei äS roikota siltä tikkejä irti. Se on nimittäin ruvennu täsä kuukauren sisällä roikottammaan ja retuuttammaan sitä oikeen urakalla, näin kauan ne kesäiset varotukset toimi, sillon sanottiin aina ettei kissaan saa koskee ko se on pipi.Ja sitte ihmeellisiä uutisia; sain blogilleni tunnustuksen uurelta lukialtani Sarilta, kiitokset siittä.
Tunnustus kuuluu jakaa eteenpäin viirelle muulle blogille,
joilla on alle 200 lukijaa.

Itte ainaki tykkään kovasti näistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti