lauantai 4. elokuuta 2012

Tylsä täytepostaus.


Käytiin Huittisten plikan kans mustikasa. Reilusa tunnisa sain mustikat yhteen köyhään mustikkarahkaan ja sitte tohon aamupalaviiliin. Tuareet mustikat on kyl viilin joukosa niiin hyviä.

Ja koska täsä nyt yritettään iskee tarinaa ihan tyhjästä, ni mainitaan nyt sitte että parasta mun miälestä viilin joukosa kummiski on suklaavanukas. Tai siis ei joukosa, ei niitä saa sekottaa. Ko ottaa sillai lusikkaan, että siinä tullee enimmäkseens viiliä ja sit vähä vanukasta, ni nam!

Liikaa vanukasta.

Lopultaki sain tapetoitua mukulan muumitalon. Ei siinä mennykkä ko pualisen vuatta. Nyt tarttee seuraavan pualen vuaren päästä tehrä verhot ja vaikka pari taulua.


Ja nyt sain lopultaki raahattua vintistä alas mun konneet. Ei siinäkä menny ko pari kuukautta. Ompeleminen on täsä kesän aikana ollu vähä vähemmällä. Jos nyt sais aikaseks ko vehkeet on enemmän keskeisellä paikalla. Jatkoinki jo tilkkutäkkiäni, on ollu vuaren verran seki koskemati.


Mun yrttipullot ei oo niin menestyny kokeilu. Sitruunamelissa taitaa pärjätä parhaiten. Basilikat ei tykänny pulloista ollenka. Ens vuana pistän niihin pelkkää krassia, ne näyttää hyvältä ko alottivat nyt kukkimaan. Ja ens vuanna en ota multaa risukompostista, en pulloihin enkä kesäkukille. Joka pullo ja purnukka kasvaa nyt enimmäkseens nokkosta.


2 kommenttia:

  1. Hauska tuo pullopuutarha, mulle ihan uus tuttavuus :)! Ja mustikat, kyllä ne vaan on niin hyviä :)! Sopivat joka paikkaan, eikä ole liian makeitakaan... Varmasti tuo suklaavanukaski herkkua, mut ku ne kalorit, ne kalorit... Joka naisen harmitus ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, ne kalorit, mut jos laittaa vaan pari ruokalusikallista päivässä viilin joukkoon sen sijaan että söis pelkkää vanukasta, niin onhan se parempi. Ja jopa paremman makusta ko pelkkä vanukas. Ja jos syö vähän suklaavanukasta viilin kans, niin ei tee miäli suklaata aamupalan jälkkäriks, niin ko mulla muuten tekis miäli. Tää on täyrellinen suunnitelma. :-D

    VastaaPoista