torstai 20. syyskuuta 2012

Kattokaas!Kattokaas mimmosen aarteen mää löysin! Arabian posliininen rasia, mää meinaan käyttää sitä voipyttynä. Kannesa on pari kolhua, mut ne näkkyy vaan jos kääntää kannen ympäri. Hintaa oli lähetystuvalla 10 euroo, kysyin että onks siinä yhtään tinkivarraa ko kerran on kolhujaki. Myyjä sano heti, että jos se kerran on rikki, ni maksa vaikka 4 euroo. Ja määhän maksoin.

Pitkulainen Hiawatha-tyynyliina löyty kans samasta paikasta, se ja keltanen vohvelipyyhe makso yhteens euron. Aikas ihana tyynyliina. Toisella pualla on sama kuva.
 Miäs ko meni töitten jälkeen johonki tyäpaikan syäminkeihin, ni en viittiny tehrä kunnon ruakaa. Tein piirakan mikä mennee sit iltapalanaki. Siittä tais tulla mun uus suasikkipiirakka. Chili-jauheliha-omenapiirakka, ohje on Ruakaohje-sivulla.
Makkeenhimosani tein taas riisikökköjä. Pistin tavallisen tomusokerin sijasta mansikkatomusokeria. Ihan mukava mansikan vivahde, tairan tehrä ens kerrallaki sillai. Yhren kökön verran testasin pelkkää mansikanmakua, jätin kaakaojauheen pois. En välittäny, aattelin että mukula tykkäis, mut kaakaokököt maistu sillekki paremmin.
2 kommenttia:

  1. Maija20.9.12

    Testaan voinko laittaa kommenttia...

    VastaaPoista
  2. vitsi mikä löytö! Ihana tuo rasia!!

    VastaaPoista