torstai 20. syyskuuta 2012

Määki buzzaan.


Määki rupesin buzzadoriks. Jos joku ei tiä mikä on Buzzador, ni se on semmonen firma mikä mainostaa tuatteita ihmisten (määki oon ihminen) avulla. Mää sain ilmaseks Piltin Banaani-vadelmapuuroo, jota saan testata mukuloillani ja antaa kavereille. Sit mää kerron mitä miältä mää oon siittä tuatteesta ja kyselen mitä kaverit tykkää.

Juu no puuro ei oo meillä mikkään menestys. ÄSsä sitä halus heti maistaa. Se söi pari lusikallista ja sano ettei syä enempää. Kysyin laitanko sualaa. Se sano että joo. Laitoin sualaa, ja ko maistoin ni ei ollu kyl hullumpaa. ÄSsä söi taas lusikallisen, sama juttu. Kysyin laitetaans sokeria. Se sano että joo. Laitoin sokeria ja ko maistoin ni ei erelleenkään ollu hullumpaa. ÄSsä söi lusikallisen, sama juttu, siihen se sit jäi. En kyl ihmettele, perunamuusi on sen inhokkiruakaa ja tosa oli samanlainen vaikutelma suusa. Mulle siis olis kelvannu, mut äSsälle ei.

Pistin sille muumiaki harhautukseks, mut ei se viäny huamioo pois puurosta.

Entäs Koo sitte? Tää puuro tuli sillai hyvvään saumaan, että mun onki pitäny ruveta syättämään sille enemmän puuroo. Puurokokkeilut on jääny vähä vähhiin huanon menestyksen takia. Kaikkee muuta se onki syäny hyvällä halulla, paitsi puuroo. No, tein sille pualikkaan pussillista kokkeeks. Se nipisti suun tiukasti kii ja tahkos puuron lusikasta (jota yritin tunkee sinne suljettuun suuhun) naamaans ja tukkaans. Lisäsin herelmäpilttiä ja sain sen syämään sentään osan. Toisella kerralla tein loput siittä pussista. Tein vähä vetelämpää ko ohjeesa käsketään. Pari lusikallista meni melko hyvin, mut sit se suu napsati taas kii. Laitoin herelmäpilttiä ja se söi kiltisti loppuun.

Pussi teki paremmin kauppans ko sisältö.

Kyl noi varmaan on käteviä. Niisä on kaiken maailman vitamiineja ja kivennäisaineita lisättynä ja ne on supernoppee valmistaa. Taatusti osa mukuloista tykkää niistä ko hullut puurosta (mahtoks toi nyt oikeen sopia kuvaukseks), oon nähny ihmisten usseinki kaupasa noita ostavan. Meijän mukulat vaan ei sit oikeen innostunu. Mää kyl voisin itte syärä sitä täysin mukisemati. Jos sitä Koolle tarpeeks monta kertaa syättäis, ni se varmaan tottuis siihen. Tarttee ottaa projektiks.

Lisäys: Neljän päivän tappelun jälkeen Koo söi koko puuron mukisemati. Jee!
Viälä myähesempi lisäys: Koo tykkää. Ton puuron avulla Koo on oppinu syämään ihan tavallistaki puuroo. Ostin lissää ko Buzzadorilta saamat loppu. On ne käteviä ko saa niin noppeesti tehtyäkki.

6 kommenttia:

 1. Ei kai se oo kiellettyy ,jos sie sit pistelet puurot poskees, ko lapsille ei maistu:)

  Edellisen kirjoituksen rasia on mahottoman nätti.

  VastaaPoista
 2. Oi, oi. Pussi teki paremmin kauppansa kuvasta tulisi älyttömän upee Piltti mainos.Siihen mainokseen täytyisi kyllä laittaa jotain muuta sloganiksi (onkohan tuo nyt sana?) vaikka niin hyvää, ettei ehdi odottaa. Tosi upee kuva.

  VastaaPoista
 3. Kosotäti: Saatampas syäräkki! :-)

  Kiki: Haa, laitan ton kuvan buzzadorin pilttikuvakisaan ja käytän tota slogania jos jottain kysyvät. :-D

  VastaaPoista
 4. Mun täytyy kans sanoo että mukulalle kelpas pussi paremmin ku sen sisältö.

  Mut hei, ilmasta puuroo!

  VastaaPoista
 5. Tankki25.9.12

  HMH! Koo on jo ihan ihmisen näkönen! Mää en kerkiä ennää ikinä kyllään. :(

  Mää ajattelen teittiä silti!!! syrän.

  VastaaPoista