tiistai 4. syyskuuta 2012

Tiistai.

Oikeen kaupasta ostetut housut.

Mää oon markkinoinnin uhri. Oi mutsi, mutsi kehu KappAhlin farkkuja. Nyt ko kävin Tampereella, ni hain ittelleni omat. Housuista on ollukki vähä puutetta, talvi meni äitiyshousuisa ja viimekesäset housut ei mahru. Ei sitä aina vaan voi kulkee hammeenloikeisa. Se vika noisa uusisa housuisa kyl on, että pitkät kalsarit voi olla vaikeeta saara mukavasti sinne alle. Mää ko käytän joskus pitkiä kalsareita jopa kolmia päällekkäin. Kauheen mukavan oloset housut tälläi hetken päälläolon jälkeen sanottuna. Mut luulen kyl että näisä näkkyy tavallista paremmin kaikki puuro, piltti, puklu, kura,... -tahrat, on jotenki sen näköstä materiaalia.

ÄSsä ei kauppalan reissusta pahemmin perustanu. Käytiin syämäsä Etruscosa, se söi siälä vaan jätskin ko oli just ennen vetässy banaanin. Olis ollu rahan haaskausta tilata sille jottain oikeeta ruakaa. Söin jottain rosvolammasta, oli kyl tosi hyvvää, sapuskan kruunas parhaat lohkoperunat mitä oon ikinä syäny. ÄSsän miälestä parasta koko reissusa oli pulut, voittivat jätskinki.


4 kommenttia:

 1. Lapset on mainioita, ne tykkä just ihan toisista jutuista kuin me aikuiset kuvitellaan.
  Yhenkin pikku pojan mielestä parasta korkeasaaressa oli traktori joka oli vapaana ja toinen traktori joka oli häkissä:)

  Komiat housut sie olet ostanut.

  VastaaPoista
 2. Ne on ne halvimmat huvit ylees niitä parhaita. :-)

  VastaaPoista
 3. No mäkin just mietin sen hehkutuksen jälkeen että varmaan pakko käydä hakee tollaiset perseennostatusbyysat.
  Näin me ollaan mainonnan uhreja.

  VastaaPoista
 4. Ne on kyl tosi mukavat housut, ja viälä tarjouksesaki. Meillä ko ei oo telkkaria ja postilaatikosaki lukkee ettei mainoksia, ni tarttee sitä johonki mainokseen sortua. :-)

  VastaaPoista