torstai 6. syyskuuta 2012

Torstai.


Koo katteli tännään ihan lumoontuneena ko ikkunan ohi lenteli pääskysiä. Taisivat pysähtyä tähän muuttomatkalla. On se jo tarkka mukula, olisko siittä joku kuukausi ko se vasta huamas kissan ja nyt se jo kattelee vilauksen näkyviä lintuja.

ÄSsän kans käytiin MLL:n touhutunnilla. Viime viikolla käytiin ekaa kertaa. ÄSsä tykkää kauheesti. Kai siälä on käytävä joka viikko, näkkeepähän muita mukuloita.


Touhutunnin jälkeen käytiin kirjastosa. Tarttee ruveta usseemmin käymään, ko kotona äSsä söi kiltisti iltapuuron, sano että "nyt pestään hampaat" ja otti yäpukuns. Löyty niin kiinnostavia iltasatukirjoja, kissoista kertovia tiätty. Ja muutenki, ko tultiin kirjastosta, ni mun kotitonttuni oli syättäny vauvan ja imuroinu huushollin. 


Mut se, miks mää alunperin halusin sinne kirjastoon, oli toi kirja:


Mää varasin tampereen kirjastosta sen joskus vuasi sitten, eivät koskaan ilmottanneet siittä, olisko ollu puhelinnumero väärin tai jottain. Mut nyt mää sitte ruppeen ompelemmaan. Jos kerkeen, huakaus.

Illalla rupes olleen jotenki flunssanen olo, keittelin ittelleni inkivääriä. Ohuita liuluja kuarittua inkivääriä veten joukkoon, kiahautus ja haudutus pualisen tuntia. Siihen hunajaa joukkoon. Mennee kylmänä ja kuumana ja vaikka huaneenlämpösenäki. Ai nam.


1 kommentti:

  1. Tuollaiset lapsille järjestetyt touhuamis hetket on tosi mukavia, oispa tuollaisia ollu ennen, sillo piti isse keksii kaikki:)

    Parantele flunssaa.

    VastaaPoista