maanantai 22. lokakuuta 2012

4 asiaa II

1. Koon liikkeelle lähteminen on jotenki pelottavvaa. Siihen ko ei oo tottunu, ni monta kertaa sitä on jo säikähtäny. Tännään sekottelin sen ruakaa pöyrän ääresä. Välillä vilkasin ruakaan ja välillää Koohon. Aluks Koo oli olohuaneesa sohvan eresä. Seuraavalla vilkasulla se tuijotti mua täsmälleen samasa asennosa hiljaa paikallans, mut vaan metrin lähempänä mua. Vilkasin ruakaa, ja taas Koo oli metrin lähempänä mua tuijottamasa. Tätä jatku aika monta kertaa, tuli ihan aavemmainen olo.

2. Musta on tullu pipopää joka kuuntelee Linkin Parkia. Tartteeks mun nyt ruveta kinumaan Mammalta ja  Pappalta mopoautoo? Aina ko toi alla oleva laulu tullee, äSsä muistaa mainita, että "hiano laulu".3. Mää en oikeen tiiä mitä aattelisin tosta halloweenista. Ko semmosta ei viätetty sillon ko oon ollu piäni, ni nyt pirän sitä tyhjänpäiväsenä uutena hömpötyksenä mikä ei tosiaanka kuulu tänne kotoiseen Suameen. Sillon ko mää olin piäni pukeuruttiin vaan nuuttipukiks tai pääsiäisnoiraks. Eihän toi nyt niin kauheesti niistä poikkee, ja mukulat on taatusti innoisans, mut silti mua ottaa päähän. Kauppakeskuksesa huutaa mikrofooniin jo monta viikkoo ennen kyseistä tapahtummaa noiraks pukeutunu muija jostain irtonaisista silmämunista ja nauraakäkättää sillai et mennee korvat lukkoon. Ja joka firma myy yhtäkkiä jonkun päättömän kurpitsapään teematuatteita. Ja sit ko ne luurankot häipyy, tullee joulupukit tilalle. Eiks voitais vaan nauttia syksystä? Onks musta tullu jotenki tylsä?

4. Ja sit mää voisin taas vaahrota samasta aiheesta ko viime vuannaki. Mut en jaksa aina samasta kirjottaa. Sen sijaan pistän linkin siihe erellisseen vaahtoomisseen. Käyttäkää heijastimia ja kattokaa että mukulanneki käyttää!

6 kommenttia:

 1. Ääh. Meillä ei oo kellään heijastimia. Hävettää jo valmiiks. Ja pelottaa.

  Hyvää kekrii jne.

  VastaaPoista
 2. Ääh. Meillä ei oo kellään heijastimia. Hävettää jo valmiiks. Ja pelottaa.

  Hyvää kekrii jne.

  VastaaPoista
 3. Jaahas. Taas en malttanut kommentoida vaan yhtä kertaa.

  VastaaPoista
 4. Mä en kans tuota halloween hössötystä jaksa. Kauppiaiden valtti saada ihmiset taas ostamaan turhanpäiväistä tavaraa.
  Muksuista varmaan kiva kiertää karkkia anomassa, mutta sitä vartenhan on jo pääsiäinen.

  VastaaPoista
 5. Halloveenit joutaa mennä takas tuonne Amerikkaan, mistä on tullutkin. Mie vanha kääkkä vastustan näit uussi keinotekosii mei kulttuurii kuulumattomii juttui.

  Heijastin muistutus on hyvä, kiitos. Pitääpä kaivaa taas kaapista ja ripustaa takkiin.

  VastaaPoista
 6. Tohon sun vaahtoukseen vois viälä lisätä että kattokaa että miähenneki käyttää! Ei tolla omalla oo ainakaan mittään heijastimen käyttöö vastaan, mutta ei se sitä silti usein muista käyttää.

  VastaaPoista