tiistai 16. lokakuuta 2012

Porukolli.


Nyt mää alan ymmärtää ko joku on valittanu ettei oikeen nukkunu ko mukula saa hampaita. Tähän mennesä meillä on kuitattu hampaat piänellä kärttysyyrellä ja levottomalla nukkumisella. Koo huusi sänkysäns illalla ja muutenki on ollu aika porukolli. Ei se olis varmaan hiljentyny jos en olis ottanu sitä viäreen nukkumaan (jäi sitte ilta-Trekki välistä, prkl). En mää tommosesta porusta oo moksiska, mut se mikä mua vauvoisa on aina ärsyttäny, on se raappiminen ja nipistely. Yritä siinä sitte itte nukkua ko mukulan teräväkyntinen etusormi rapsuttaa taukoomatta mun nahkaa. Se raappi mun kättä ja ko kären veti pois, se rupes rapsuttaan mun leukaa. Ko mää siirsin naamani pois ulottuvilta, se siirty raappimaan kaulaa. Ko mää kiskasin mukulan alemmas nukkumaan ni se löysi sen kaikkein ärsyttävimmän paikan, eli kainalon. Ko mää aattelin että pirän sitä kärestä, ni se alko tökkimään mun kättä peukalonkynnellä. Just mää siltä leikkasin kynnet, mut äkkiä se kehitti tilalle uuret ja yhtä terävät.

Ässä pyysi multa eilen hiirtä häntääns. Ollaan luettu semmosta kirjaston kirjaa ko Kissanpissa. Siinä on aina kissalla hiiri hännäsäns. Tein viiren minuutin pikahiiren ko oli olevinans muutaki tekemistä. Se on kuminauhalla kii, ni sen saa helposti irti. Meillä on täälä nykyään aina hännällinen mukula.


Kissanpissa-kirja.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi16.10.12

  Sinulla on aivan ihana blogi ja kaikkia kivoja juttuja mukavasti kirjoitettuna, kuten tämäkin "porukolli". Hauskalta saat tuntumaan keljummankin asian :)

  VastaaPoista
 2. Kokeile jos teidän kirjastosta löytyy Holzwarth Werner: Pikkumyyrä, joka tahtoi tietää, kuka kehtasi kakkia kikkaran suoraan hänen päähänsä. Ihan älyttömän hauska lastenkirja =)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.10.12

  Hännällinen mukula:D! Katoinki tuosta yhestä kuvasta et miten se teitin katti on kuvassa ku näyttää et Ässällä ois häntä. Mut häntähän se.
  T:TipTap

  VastaaPoista
 4. Ihana toi tyttösi häntä ja siinä riippuva hiiri:)

  VastaaPoista
 5. Ihana kirja, hännäkäs lapsi ja hiiri!

  VastaaPoista
 6. Ihana kirja, hännäkäs lapsi ja hiiri!

  VastaaPoista
 7. Vois kirjoittaa sen vielä kerran...
  T. 0,3 dl lonkeroa kumottu, ja sen huomaa

  VastaaPoista