keskiviikko 22. toukokuuta 2013

4 x Hupsis.

Tuntuu vähän siltä, että aina ko kattelen puutarhaani miäleen tullee ensimmäitteeks, että "hupsista, tonki olis voinu tehrä toisellaisti".

Hupsis 1
En sitte oo viime vuanna yhtään aatellu mihin noi narsissinsipulit lykkäsin.  Hyvä ko ees ton verran näkkyy ni tajuan nyt siirtää ne johonki. Eikä nää oo ainoot kasvit vääräsä paikasa...

Hupsis 2
"Kaunista" tommonen  munankurarilla koristeltu  kompostimulta. Munankuaret laitetaan nykyään sekajätteeseen. 

Hupsis 3
Tsinnian taimet putos rappusten kaiteelta (miksköhän mää laitoin ne siihen keikkumaan?) ja kesäpäivänhatun taimet unohtu jääkaapin päälle, eihän niitä muistanu siälä kastella. Ehkä mun on parempi ostaa kesäkukkani valmiina taimina.

Hupsis 4
Ei Miäs enkä mää tajunnu viime vuanna varottaa kaivurikuskia jyräämästä meijän varelmia. Tänä vuanna meillä törröttää yks varemanoksa eikä siinäkä oo elämää.

Kertokaa mulle, että ikä tua kokemusta ja taitoo, kiitos.

5 kommenttia:

 1. Haha. Ikä tuo mukanaan vain autuaallisen unohduksen. Ei edes muista enää, mitä piti muistaa ;).

  VastaaPoista
 2. Ikä tuo mukanaan kokemusta ja taitoa:)) sanottu on:)

  Puutarhan hoidon oppii kasveja siirtelemällä, ja yrityksen ja erehdyksen kautta. Kesäkukkia saa puutarhalta ja taimeja kavereilta.
  Oisitpa lähenpänä, nii tältä saisit vaikka mitä.

  VastaaPoista
 3. No jaa, kai se vähän tuo, mutta vielä vahemmän muistaa esim. kastella niitä...tai sit kastelee liikaa, mun yleisimmät erehdykset..

  VastaaPoista
 4. Mesis22.5.13

  Tässähän sitä tuli kokemusta ihan roppakaupalla =D. Vuoden päästä olet paljon viisaampi noissa asioissa.
  Kyllä itse olen sellainen kukkien kasvattaja, että eilen juuri heitin roskiin pari palsaminplanttua. Paprika vetelee viimeisiään ym.ym.

  VastaaPoista
 5. Ikä tuo kokemusta ja taitoa :D Kerron sitten kun saavutan sen iän niin tiedät koska se on vuorostaan sinulle tulossa se kokemus ja taito :D Mää kyllä tykkään noista munankuorista tuolla mullassa. Ne on kuin valkoisia koristeita :)

  VastaaPoista