sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Humputtelin.


Olinpas eilen humputtelemasa kaupunkilla. Vappaapäivä, nähkääs. Viimeks mulla on ollu vastaava päivä marraskuusa.  Aika samalla tavalla homma eteni taaski. Näin Tiptap-tätin, kävin uffilla ja kruunasin päivän lukemalla kirjaa Viikinkiravintola Haraldisa.


Söin niinki hianon aterian ko "Vanaheimin lihaisa talkoopannu". Vanaheimhän on viikinkien jumalien yks asuinpaikka. Aika jumalallista sapuskaa oliki, saatto olla jopa parasta mitä oon ikinä ravintolasa syäny.

UFFilta ostin koltun ja hianon ruskeen muavisen iltalaukun. Nyt sais tulla vaikka jotkut juhlat, siihen sopivat kenkätki taitaa löytyä kaapista. Tosin muun vaatetuksen kans saattaa tulla onkelma. Niin että jos sitte kumminki vaan annetaan niitten juhlien olla.


7 kommenttia:

 1. Mukavan olosen päivän ootkin viettäny.

  VastaaPoista
 2. Ihana vapaapäivä!:-) Hyvää ruokaa ja rentoutumista tarvitsee välillä jokainen. :-)

  VastaaPoista
 3. Mesis5.5.13

  Mukavan vapaapäivän olet viettänytkin. Olet sen kyllä ansainnutkin.
  Hienon koltun ja laukunkin olet ostanut.

  VastaaPoista
 4. Sehän menee hyvin kesäjuhlissa; jos kengät löytyy niin eihän tuo kaipaa enää mitään muuta kuin talviturkista luopumista :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5.5.13

  Ihana päivä ollu tytön tupsakalla. Olet NIIN nuoren näköinen!!

  VastaaPoista
 6. Hei,Maija ja onneksi olkoon: voitit blogiarvonnassani kivan kirjan! Laittaisitko sähköpostitse tietosi, niin lähetän kirjan sinulle romulyyli@hotmail.com Aurinkoista päivää! terveisin Riitta Sinikka

  VastaaPoista
 7. Jee, kiitos Romulyylille! Laitoin yhteystiarot.

  Anonyymi: Kiitos! Musta on viimeaikoina tuntunu siltä, niinko olisin vanha ruppana. :-)

  VastaaPoista