maanantai 15. helmikuuta 2016

Alusvaatteita.


Ompelin jämäkankaista ittelleni punamustan alushammeen. Kirppikseltä löysin valoverhoista ommellun hammeen, oletan sen alushammeeks, kovin on meinaan läpinäkyvä. Koo sitä esittellee tossa alla.


Nekalan Nextiilistä ostin valkosen alushammeen, siinä on kiva koristeltu helmaki.


Sitte vähä arveluttavampi kuva. Mut jos ihmiset pannee nettiin bikinikuvians, ni ei toika nyt sen kummempi oo. Märkä tukka niilläki niisä kuvisa saattaa olla. Mutta juu, Nextiilistä ostin kans korsetin. Sovittamati ostin ja voi ko olin kotona ilonen ko se istuu ko valettu. Kyllä sillä pömppö litistyy, ainaki siltä tuntuu, en tiiä näyttääkö. Tarttee varmaan hommata sukkia ko on nyt noi nauhatki. Tissikset oon ostanu Sokoksen alesta, mut tarttee niitä kuitenki ylistää ko tosa nyt ovat tyrkyllä. Fantasie -merkkiset alusvaatteet on ihania! Toi tissiliivien materiaali on patentoitu, ihanan pehmeetä. Jos joku kopeloi, niin voi luulla ettei oo tissiksiä päällä ollenka.


Laitanpa viälä tähän loppuun yähousuni. Ei ne nyt ihan oo otsikon mukanen alusvaate, mut tarpeeks lähellä. Noita ko ompelin, ni sanoivat niitä seksintappajiks. Höpön pöpön. Todisteena seksikäs kuva miähestä. Itte tosin en niitä ihan noin ylös kisko.



17 kommenttia:

  1. Jestas sentään mikä postaus, yähousut on hienot.
    Noita rintsikoita pitääkin etsiä seuraavalla kaupunkireissulla, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, ettippä tosiaan. Hyviä ovat.

      Poista
  2. Mahtava postaus, tulin niin hyvälle miellelle. Sulla on aina niin ihanan aito meininki, tykkään :) Mukavaa illan jatkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mää tulin hyvälle mielelle sun kommentistas. Kiitos. :-D

      Poista
  3. Jos päivä on oll pikkase ankee ni ei oll enää!
    Voi ihanuus ja tua viimine kuva...hmmm ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on aika ihana miäs. Pois en vaihtais. ❤️

      Poista
  4. Anonyymi16.2.16

    tiistaiaamun parhaat naurut kuvia katsellessa ihan viimeiseen asti - ihanat pökät - huipputyyppi tuo miehesi...on teillä siellä hauskaa ja niin pitääkin!
    hannah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuva oli kesyimmästä päästä. Oli oikeen mannekiinimeininki, kuvasin ettee ja takkaa. Pirruuttani kysyin, että saaks laittaa blogiin, oikein ihmettelin ku heti suostui. :-D

      Poista
  5. Mesis16.2.16

    Ei voi muuta sanoa kuin että "yhdyn edellisiin puhujiin". Tosi hauska ja ihana postaus. Sinä olet kyllä niin aito ihminen.
    Mutta niin, -hienoja asusteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummallisen tykätty tää postaus, mää aattelin ettei täsä nyt mittään niin ihmeellistä oo. Hivenen ehkä paljasta pintaa. :-D

      Poista
  6. Ihana seksikuva miehestä :-D Valkoinen alusmekko näyttää tosi hyvin istuvalta, samoin korsetti. Tuollaiset tarttisin itsekin! Hyvää uutta alusmekkoa olen jo etsinyt, yksi ikivanha on, mutta jos se vaikka joku päivä ratkee tai muuten vain kuolee pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin noita alushammeita on jo ennestään, mut ko ne on niin vanhoja, että osa näyttää siltä että ne kohta murenee käsiin. Yhrestä just ompelin kaikki saumat uusiks kun oli lanka hapertunut. Kai niitä uutenakin löytäis, mut niissä ei oo henkee.

      Poista
  7. Voi kauhia, vieläkö noita korsetteja löytyy, tuollasissa sitä sillo joskus kulettiin jotta oltas hoikkia, että ne puristi ja sukkanauhat ei aina pysyneet kiinni sukissa.
    Onneks nyt on sukkahousut ja hoikkuuskin vain muisto,
    Tää on kyllä yks parhaista postauksista, koko blogimaailmassa, seksiäkin löytyy.
    Sie Maija oot kyllä mahtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää ihnoon sukkahousuja, ne ussein roikkuu haaroista epämukavasti.
      Kiitos Kosotäti, aika kehu! Sun tarttee lukea enemmän blogeja jos tää oli parhaimmistoo. :-D

      Poista
  8. Maija, nyt nousi bloki ihan uurelle tasolle, valtavasti ilahruin! Laamapaitoja, alushammeita ja muuta tährellistä elämän sulostuttajaa oon viimeks löytäny Aulan kirjakaupan tyhjennysmyynnistä - sää ny vanhana loimaalaisena varmaan tiärät tän lekendaarisen kaupan... Ja kaikki oli viälä alkuperäsisä paketeisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tottaikai mää Aulan kirjakaupan tiiän! Tosin en muistanut että siälä oli vaatteitaki. Sillon ko olin piäni, äiti osti alusvaatteita Alastaron talouskaupasta, se oli ihana paikka.

      Poista
  9. Anonyymi19.2.16

    Hienoja hepeneitä, hameita ja housuja!!! Vilkasta keskusteluakin! :).

    T:H.

    VastaaPoista