maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pimpi ja Pampi


Lopultaki sain Koon bambin valmiiks. Tuala taustalla näkkyy se bambi jonka tein sillon ko orotin äSsää, Koo on jo yli 2 kk, mut parempi myähään ko ei millonka. Vaikka mitäs se mittään tommosella viälä ossaa leikkiäkkä, ajatuksena se vaan oli mukava että tekkee lelun orottaesa. Mamma nimes noi Pimpiks ja Pampiks. ÄS oli sitä miältä, että hänellä on Pampi ja Koolla Pimpi. Olkoon siis sitte niin. Pampi on jo vähä leikeisä nuhjaantunu, Pimpi pyssyy viälä koivillans.

Sit tein mukuloitten neuvolakortteihin kannet. En tosiaanka tiärä mitä järkee noisa on, aika harvoin noi kortit tullee kaapista kaivettua. Mut ko muut erellä, ni mää peräsä. Kissoista tuli vähä vihasen näköset, mut ompahan asennetta.


Uurelle ihanalle kameralleni (katto erellinen postaus) mää tein tommosen suajuksen. Ei saa nauraa, kyl se ihan toimii tarkotuksesans. Sisällä on taskut linssinsuajukselle ja vara-akulle. Päälikankaan alla on vetenkestävää kankasta ja vanhaa tikkikankasta. Kiini se pyssyy napilla ja kuminauhalla.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1.4.12

  Hianoja mun taitava tyttöni on taas väsänny! On se kumma kun tytär tekee mitä vaan ja äitinsä liimas aikoinaan verhonpäärmeetkin erikeeperillä ettei vaan tarttis ottaa ompelukonetta esille.

  VastaaPoista
 2. Jos suutarin lapsella ei oo kenkiä, ni voihan se mennä toisinki päin. Eiku, mites sen selittäis...

  VastaaPoista
 3. Ihanat Bambit ja ihanat kissikortit! Ekaa kertaa käymässä sun blogissa ja tuun toistekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, nyt vasta huomasin komemmentin. Kiitos, ja tervetuloo tosiaan toistekkin. :-)

   Poista