sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tännään en käyny ulkona.


Joku nainen sano eilen kirpputorilla, ettei oo nähny näin paljo hyttysiä viiteenkymmeneen vuateen. Kyl sen vois melkein vaikka uskookki. Sen lisäks, että niitä on ihan hirveesti ulkona, niitä on sisälläki. Tännään aamulla ko olin ollu pystysä tunnin, olin ehtiny tappaa jo 18 hyttystä (joo, oon holmö, laskin). Niitä tullee tuuletusventtiileistä. Pistin vessan seinäsä olevaan venttiiliin teipillä valoverhon kappaleen. Ei kauheen nätti ratkasu, mut eiks teipit oo muatia? Voisin piirtää siihen teippiin raitoja ja leikkiä trendikästä (en tosiaankaan ymmärrä miks joku haluaa liimata teippejä näkyville). Tarttee varmaan alkaa keräilemmään hyttysenraatoja lattioilta, verhoista, ikkunoista, kaapin ovista, tapeteista...

 

Ompelin, ko kerran ulkona on hyttysiä ja satoki välillä. Miäs ja mukulat kyl ulkoili sinnikkäästi. Tein äSsälle synttärilahjaks kissahammeen ko se niin kauheesti tykkää kissoista. Olin laiska ja käytin sammaa kissankuvvaa minkä laitoin neuvolakortinkansiinki. Tarttee pistää hame pakettiin ennen ko mukula kerkii sen näkemään.

 

Sininen body on se jonka oon tonkinu roskiksesta, siinä oli tahroja. Valkosesa bodysa oli kulahtanu tyhmä kuva. Pistin niihin bambufroteesta lintuja. Paapoo sano että näyttävät nyrkkirauroilta, taitaa olla totta.


 

Meillä ko on aina toi huussin ovi selälläns, tein oven yläreunaan piänen verhon. Näyttää si siltä niin ko ovi olis muka tarkotuksella auki.


 

Aamulla, ko kerran yks niistä hyttysistä herätti mut aikasin, rupesin siivoomaan keittiön astiakaappeja. Pistin kasan astioita menemään kirpputorille ja jottain kans orottammaan semmosia aikoja että ne taas miällyttäis. Mua aina pelottaa noi hyllyt. Kuvasaki näkkyy millai ylin hylly notkuu. Tulis aika iso poru jos noi hyllyt romahtais.4 kommenttia:

 1. Nyt kun kerrankin ehdin kommentoimaankin, niin kerrompa ensiksi, että tosi kiva blogi ja päätimpä ruveta kyttäilemään postauksia.

  On kyllä hyttysiä joo aika runsaasti..sisällä ei ainakaan meillä niin, mutta avaa sitten etu tai takaoven niin heti on naaman eessä. :P

  Voi vitsi mikä kisuhame! Iiiihana!!
  Mä oon ihan hömppä kissatäti ja taidan jotenki tyrkyttää sitä ajatusta myös mun reilu vuoden ikäselle tytölle. x)

  VastaaPoista
 2. Tervetulloo lukijaks! Kivvaa. :-)
  Mää oon kans jonkinsortin kissahullu. Tarttuuhan se väkisinki mukuloihin. :-D

  VastaaPoista
 3. Tosi sulosen kissamekon sie oot ommelt,lapsoselles.
  Ei miust nuo linnut oon mittää nyrkkirautoi, selvii lintusii.

  VastaaPoista
 4. No hyvä jos linnuks tunnistaa. Nyrkkirauta vauvan pairasa oliski vähä omituista. :-D

  VastaaPoista