perjantai 15. maaliskuuta 2013

Pirkan kirpputorikeskus.


Edit: Pirkan kirpputorikeskus tuhoutu tulipalosa 1.11.13, uusien tilojen avajaisia viätettiin 1.12.13, kirjotin siittä täälä.

Mää aattelin, että jos mää esittelen vähä Kangasalan kirppiksiä, ko ne on olevinans mulle niin tärkeitä. Ensimmäitteeks Pirkan kirpputorikeskus. Sen tiätää varmaan kaikki naapurikuntalaisetki. Kauhian iso, eikä ikinä ei näy yhtäkä tyhjää pöytää. Jos jottain ettii, ni siältä torennäkösesti löytyy. Ainoo huano juttu on ne ammattimyyjien pöyrät, joita siälä on aika paljo.Vinkkinä Plastex-faneille, että pöyräsä 144 (tms) löyty ainaki erellispäivänä kulhoja 2e/kpl. Kisutaulua olis tehny miäli, mut onneks meillä on jo melkein samanlainen.
Siälä on tehty remppaa, kivasti mun makkuuni, sellasta retrotyylistä. Somisteena siälä on esim kivoja emaliastioita, harmi kyl eivät oo myynnisä.


Kassan perälle on rakennettu kahvila. Se on tapetoitu yhrellä mun tapettisuasikeista, Pihlgren ja Ritolan Kukkaiskansalla. Ja siälä on ihanat huanekalut.Mukuloille leikkinurkkaus. Saa äiti rauhasa juara teens. Kiva kirppis.


Pirkan Kirpputorikeskus
Mäkirinteetie 7, 36220 Kangasala (uusi osoite Mäkirinteentie 4)
Puh: 03-3634094

AVOINNA:            
KESÄAUKIOLOAJAT (1.6.-31.7.):
Ma-Pe 10-19            
Ma-Pe 10-18
La-Su 9-16              
La-Su 10-16 


Muista Kangasalan kirppiksistä täälätäälätäälätäälä ja täälä.

10 kommenttia:

 1. Miten iso aarreaitta, oi,oi,oih :) Oliko siellä sellaisia valkoisen krääsän pöytiä yhtään? :D

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, paha mennä sanomaan juuta tai jaata. Voi vaikka ollakki, mut ko mää luulen että mää en nää niitä. Ohitan ne semmosena sumuna, tarvitaan väriä että mää pysähryn. :-D

  VastaaPoista
 3. Ompa toi kivan näkönen paikka, kahvila ja kaikki, ei meil vaa oo tollasii nyyh ja tuonne on liian pitkä matka.:(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.3.13

  Jes tällasta juttua oon oottanu! Lisää kirppisarvioita! Luotan sinun kirppispätevyyteen. Oot pro tällä saralla.
  T:TipTap

  VastaaPoista
 5. Heh, yritin kerran tuonne sisään mutt ahistuin jo ovella. Aivan liikaa ihmisiä. Mä en oikein tykkää noista isoista mestoista, muistuttaa ehkä liikaa marketteja joista en kans tykkää.

  VastaaPoista
 6. Tuolla leikkinurkkauksessa on meidän entinen puhelin, ihan samanlainen...Puhelin saatiin kun muutettiin rivitaloon v.-74.

  VastaaPoista
 7. En oo nähnyt tota leikkinurkkausta siellä, mutta se siis taitaakin olla aika uusi.
  Mulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde tohon kirppariin. Joskus oon toki tehnyt sieltä löytöjä, mutta siellä on tosiaan ärsyttävän paljon niitä "krääsä"-pöytiä, eli niitä ammattimyyjiä. Mä vihaan niitä. Ja muutenkin siellä on mun mielestä hirveen sotkuista ja likasta. Kyllä mä silti siellä joskus käyn. :D

  VastaaPoista
 8. ♥ näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit, meillä ois huomenna Tampereen reissu ni täähän saattais olla ihan vaikka matkan varrella, mut mä oon tainnut ympätä yhteen päivään jo muutenkin liikaa kyläreissuja että ehtis kirpuille. Höh.

  VastaaPoista
 10. Inanaa retroakin löytyy! Kiva!

  VastaaPoista