lauantai 3. toukokuuta 2014

Tytöt shoppaili.


Kääkkä kysy mua seuraks ostoksille. Mää lährin, koska kuuluuhan oikeen naisihmisen shoppailla.

Ostin tarpeelliset ja imartelevat tissiliivit. Koko niisä on 75D, joka ei taatusti oo mun oikee koko, vaikka ovatki mulle ko valetut. Ostin puuvillalankaa virkkaamisseen, voin sitte matkia Kosotätiä kesähatuisa. Ostin chia-siämeniä ko niistä vinkattiin tehosekotinpostauksen kommenteisa.

Syämäsä käytiin Ravinteli Huberisa, jota tosiaan suasittelen. The Salad Barisa kävin rikkomasa kynttilälyhdyn.


Erellä olevat kuvat on ainoot jotka Tampereella otin, lukuunottamatta tärkeintä, sen säästän huamiseks. Viimisesä kuvasa onki sit shoppailun tyydyttävin osuus. Ei Tampereen reissua ilman UFFia. Ostin siis siältä hammeen. Tämmästä siis tännään. Toivottavasti teitillä oli yhtä mukava päivä.

Sukkahousut meni puhki söpösti.

23 kommenttia:

  1. :D Jään jännityksellä odottamaan! Mekko on just passeli! Varmaan pitää se vielä pestä. Lapussa lukee että käsinpesu vaan kun mää oon niin laiska ja ehkä pitäis pyykätä se koti-kotona että sais saunaan kuivumaa. Tarttee ottaa siitä vielä sovituskuvaki. Tänään mallasin niiden vihreiden housujen päälle, joten ehkä vielä semmonen "muka-tyylitajusempi" kuva ens kerral.
    Ja aijai, ääneennaurun sai taas aikaseks toi lyhdyn rikkominen. No, hyvä se on jotenki mieleen jäädä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en kyllä mitenkään tajua, että miten joku voi siihen mekkoon mahtua, mut mahtavaa että sää mahrut! Laita sovituskuva sitte blogiin jos viittit. :-)

      Poista
  2. Mesis3.5.14

    Mikähän kuva huomenna nähdäänkään? Kivaa jännitystä :)
    Hieno hame. Sulle sopii nuo hameet. Ite en osaa hameita käyttää, mutta tykkään katsella muiden päällä.
    Ihmettelin, että mitä kiiltäviä pimpuloita sulla on varpaiden päällä =D.
    Mites sää ny sillai menit sen kynttilälyhdyn rikkomaan???
    Onpa hienon värinen laukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä hammeesa oli liian lyhyet hihat, joten lyhensin niitä vähä lissää. On ihan pirtsakka ton pitusena. Mää tykkään hammeista. Mun elämässäni oli reilun 10 vuaren kausi, jollon inhosin hammeita, mut nyt tykkään kauheesti. :-)

      Poista
  3. Anonyymi3.5.14

    Olipa täydellinen päivä sulla, jos rikkoutuneita sukkiksia ja lyhtyä ei lasketa :) Tuollainen pitäis naisihmisen viettää ainakin 2vk välein!
    Vaan menihän se päivä haran- ja lapionvarren jatkeena pihahommissakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, noi sukkahousut oli päällä toista kertaa. Ei niitten viälä pitäis hajota. Ehkä kerran kahresa kuukauresa vois olla mulle sopiva väli tollasille kauppalareissuille. Pihahommia sit vähä usseemmin. :-)

      Poista
  4. Ihana mekko. Sopii täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasin jo jättää sen ostamati, tuntuu että mulla on niin paljo ruskeita vaatteita jo ennestään kaapisa. Mut se tosiaan oli niin istuva, etten viittiny kauppaan jättää.

      Poista
  5. Shoppailu päivät on kyllä piristäviä.
    Ihanan mekon löysitkin, ja mukavaa kun innostuit hatuista:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai innostuin hatuista. Ne on niin nättejä! Saas nährä vaan koska kerkeen alottammaan, tarttee saara yks ompelus ensin pois alta. :-)

      Poista
  6. Tankki4.5.14

    Hammeet nyt ei niinkä, mut mitä söitte Huuberisa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entrecotea, bearnaisekastiketta, valkosipuli-maa-artisokkaa, salaattia ja kaljan. Nii ja kahviaki päälle. Soosi varsinki oli taivaallista! Ja lihhaan ei olis tarttenu ees hampaita. Ja se hiiligrillin tuaksu joka siälä oli, ihana!

      Poista
    2. Tankki6.5.14

      Se on ihan täyrellinen se piäni savun haisu. En oo ehkä missään syäny niin hyviä tiikerirapuja. Ja oon sentään ollu kaukoiräsäki.

      Poista
  7. Ehkä ne rintsikat on joku sun rinnakkaiskoko? Mulla ei nyt ole lätkästä sulle sitä taulukkoa rinnakkaiskoista tähän kun se on mulla puhelimessa, mutta googlella varmaan löytyy jotain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut luulis, ettei ympärysmitta voi olla 75, jos mulla normaalisti on 80 tai 85. 75 on ollu viimeks joskus 15 vuatta sitte. Ennen mukuloita oli A-kuppi, nyt B tai C. Aika uhkeelta ja laihalta kuullostaa 75D. :-D

      Poista
    2. Emmä niitä rinnakkaiskokoja ymmärrä, minustakin ne on ihan mahdottomia. Kunhan ehdotin. :D 75D kuullostaa kyllä epäilyttävän silikoniteinille. :D

      Poista
    3. Silikoniteini! Mää sanonki niitä tästä lähin silikoniteiniliiveiks. Vaikka ovatki puuterin väriset ja muutenki aika mummot. :-D

      Poista
  8. En tiedä minkä kokoiset tissit sulla on, mutta muistan ikuisesti sen Oprah-ohjelmasta tissiliivijaksosta, et naiset ostaa usein vääränkokoiset liivit ja nimenomaan niin, että ympärysmitta on liian iso ja kuppikoko liian pieni. ;) Joten sun liivit saattaa hyvinkin olla ihan oikean kokoiset. Vai meinasitko just toistepäin...että tissis on isommat kuin D...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelliseen jo vastasinki tissikoon historiani. Mää tykkään ostaa liivini Sokokselta, siälä on aina niin hyvät ja tiätävät myyjät. Tulevat vaikka koppiin mukkaan kattomaan että soppii. Se myyjä sanoki, että tossa merkissä (fantasie) on ihan ihme mitotus. Ostin toisetki rintsikat (sloggi) jotka oli ihan normaalilla mitotuksella. Ei mun tyhjät tissisäkit ainakaan isommat oo ko D, vaikka olishan se komiaa olla rintava. :-D

      Poista
  9. Sulla pilkistää sukkiksista jo uudet perunat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nepä ne. Siinäpä mukuloille huamisen ruaka. :-D

      Poista
  10. Anonyymi5.5.14

    Enhän mä näin miespuolisena noista sukkahousuista nyt niin mahdottoman paljon tiedä, mutta en mä niitä kuitenkaan ulkona käyttäisi ilman kenkiä. Kengät saattaisi pidentää niiden ikää huomattavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, kettään käytännöllisistä naisihmisistä ei huamannu tota juttua! Hyvä pointti! Tosin sukat hajos jo ennen ko rupesin kävelemmään niillä pihalla, mut eihän se hyvvää niille tee. :-D

      Poista