tiistai 3. maaliskuuta 2015

Esittele kauppakassisi.


Oon kattellu kaupoisa ihmisten kauppakasseja. Jokaisella on oman näkösens, toisilla hualimaton muavikassi ja toisilla disainkankaskassi, jollain itte tehty kahvipussikassi, ja niin erelleen. Ja aina se kassi tosiaan tuntuu sopivan sille ihmiselle. Nyt kysynki, että mitä sää otat mukkaas ko lähret kauppaan?


Mulla on aina vähintään toi sinertävä kassi jonka oon tehny muavikassin kaavalla tommosesta ohuesta, mut sitkeestä, tekokuitukankaasta. Isommille ostoksille tullee mukkaan aina Mandragoran mainoskassi, se on ihan paras maitopurkeille, sekä pärekori. Lisäks sekalainen satsi peruskangaskasseja.

Täältä hyvät ohjeet kassin ompeluun.
Haastan seuraavat esittelemmään kassins:
Ja kaikki muutki ketkä haluaa kassins esitellä.


18 kommenttia:

 1. Ennen oli pajukori tai kaks. Edelleen yksi aina autossa mukana. Avaimenperässä roikkuu tommonen kun sulla on ohjeessa; pese ja pidä -kassi.
  Kesällä kylmäketju ei katkea, kun tunkee styroksilootaan jääkaappitavarat. Talvella sae sama suojelee salatteja ja muita rehuja paleltumiselta. Kassalta en montaa muovikassia vuodessa osta, en kehtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Styroksiloota, tosiaan! On ollu niin leuto talvi, etten oo tainnu ko kerran ottaa kylmälaukun mukkaan salaattien suajaks. Kesällä se tavallaan korvaaki sitten ton pärekopan. Olishan senki voinu kuvata. Tai no, oonhan mää sen täälä jo esitellykki. Muavikassin ostaminen hävettää muaki, hassua. En taida ostaa ees kerran vuadessa. :-D

   Poista
 2. Mun kauppakassi löytyy täältä http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2015/02/pienia-ostoksia.html alin kuva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo tommosta kuvaa kestokassissa ennen nähnytkään. Meillä päin näkyy vaan jotain traktorikasseja. Onkohan ne jotain paikallisia, mun tietääkseni noi kuvat on jotain piirustuskilpailun voittajakuvia.

   Poista
 3. Siulla on hyvät kauppakassit, miullakin oli, mutta aikamiespoika vei sen kerran mennessään,eikä muistanu palauttaa, nyt onsellanen S-marketin kestokassi, hiukan liian iso, mutta kyllä sen täytettyä saa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt pyyrät aikamiäspoikaa tuamaan sen takasin!

   Poista
 4. Meillä käytetään tylysti vaan muovikasseja. On meillä olemassa muutama kangaskassi, mutta kun tulee yleensä ostettua paljon kerralla ja muovikasseihin mahtuu paremmin. Pikkuostoksiin tietty ihan jees noi kangaskassit, mutta harvemmin käytetään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siittä toi muavikassin malliin tehty kangaskassi on tosi hyvä, ko siihen menee saman verran tavaraa ko muavikassiin, eli paljon, mutta se on paljon kestävämpi ko muavikassi. :-)

   Poista
 5. Ihana haaste ♥ Kiitos! Hyvän näköinen toi sun maitopurkkikassi. Mä tarvitsisin kans ton tyylisen purkeille. Meillä menee ihan hirvittävästi maitoa, joten tars olla semmoinen tukeva kassi niille, ku koppa ja kevyemmät kassit huutaa armoa sen kuorman alla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita saa tilattua Mandragorasta, eikä oo hinnalla pilattu. Se on kyl ihan uskomaton, oon kantanu sillä 12 kiloo tavaraa, eikä tuntunut painavan mitään. Ja hyvin kesti.

   Poista
 6. Mesis4.3.15

  Hyvä kassivalikoima Sinulla. Minulla on vain yksi kauppakassi. Tuon "maitopurkkikassin" tyylinen. Tumman sininen. Se on ollut hyvä ja kestävä. Ostin sen joskus ruokakaupasta vuosia-vuosia sitten. Toisinaan otan sitten lisäksi kaupasta muovikassin jos tarve vaatii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen vähän ihmiset ostaa kerralla. Mulla on usein viisikin kassillista tavaraa. Mut yritänkin käydä vaan kerran viikossa. En kyllä yleensä siinä onnistu. :-)

   Poista
 7. Jee, kiva postaus! Katotaan koska muistan kuvata kauppaostokseni. ;D

  VastaaPoista
 8. Löysin kirpparilta kolmella eurolla niin nätin vakstuukista tehdyn kauppakassin etten nyt raaski käyttää sitä vaan se on eteisessä naulassa roikkumassa :D Käytössä on Felix-ketsupin kylkiäisenä tullut pussukka, jonka pystyy taittelemaan tomaatin näköiseksi. Se jaksaa naurattaa joka kerta vaikka kyllähän mää tiedän mitä siitä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot kyllä niin ihana! Mää nään taas sut elävästi kun kaupassa hihittelet tomaatilles. :-D

   Poista
 9. Anonyymi4.3.15

  Minulla on kahvipusseista tehty kori, jonka yläreuna ja sangat on vahvistettu paksusta muovista tehdyllä suikaleella. Kestää painavammankin kuorman. Korissa on aina muovikassi kuminauhan avulla kokoon käärittynä. Muovikasseja kertyy, vaikka niitä ei ostakaan. Kaikissa kaupoissa ei haluta uskoa, etten tarvitse muovia ostosteni kantamiseen.
  Laukussani on aina sinisen kassisi mallinen kangaskassi.

  Muovikasseja en osta ja pienille kasseille, joita joka paikassa tyrkytetään, sanon kiitos ei.

  Muovikassien joka kauppakerta ostamista en ymmärrä.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan ihan hullua, millai niitä muavikasseja joka paikasta tyrkytetään. Ilmeisesti kyllä ulkomailla on viälä hullumpaa se meno, ruakakaupoisa ei muavikassit maksa ja myyjä laittaa tavarat kysymäti niihin. :-P

   Poista