keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kirpputori Outolintu.

Tähän piti tulla kuva julkisivusta, mut enkös unohtanu sen kuvata. No, ehkä viälä vaihran sen tähän myähemmin.
Jatketaans taas sarjaa Kangasalan kirppikset. Kolmantena vuarosa on Kirpputori Outolintu. Mää tykkään siittä, se on niin pirtee. Siälä mahtuu hyvin hyllyjen väleisä lykkäämään mukulaa kärryisä, eikä tartte ärsyyntyä ammattimyyjien rihkamapöyristä, niitä ko ei hualita sinne ollenka.Outolinnulla on Facebookisa ussein huimia tarjouksia pöytävuakrasta. Otin ittekki pöyrän pualekstoista viikoks. Pöyrät on tosi tilavia ja niisä on kätevästi tillaa henkarivaatteillekki.

Toi on mun pöytä. Voi miten tyhjältä se näyttää. Ja mää ko luulin ettei mun tavarat voi mitenkä mahtua kaikki siihen. Luulin väärin, tarttee penkoo lissää kaappeja.
Sovituskopit on kiitettävän kokoset. Mahtuu mukulat mukkaan koppiin, ei tartte pelätä että joku viä ne sillä aikaa ko sovittellee. Tai sitte mukulat voi parkkeerata leikkihuaneeseen siks aikaa ko itte shoppailee.


Ässä lauleli leikkihuaneesa siihen malliin, että kuulin sen kirppiksen peränurkkaan saakka.
Ei oo hinnalla pilattua.
Pöllöteema näkkyy hauskasti siälä ja täälä.

Edit: Omistaja on vaihtunut ja sen myötä myös sovituskopit ja lasten leikkitila. Ammattimyyjiäkin taitaa olla jokunen.

Kirpputori Outolintu
Ellintie 2, 36200 Kangasala          Aukioloajat:
Puh. 040-126 16 84                   Ma - Pe: 11 - 17.30
kirpputorioutolintu@gmail.com        La - Su: 11 - 15

Muista Kangasalan kirppiksistä täälätäälätäälätäälä ja täälä.

3 kommenttia:

 1. Tuo ettei sallita ammattimyyjiä on kyllä mahtavaa. Täälläkin on yksi kirppari, jossa on avaamisesta asti ollut samassa kohtaa ammattimyyjän krääsäpöytä. Ja siitä avaamisesta taitaa olla 10 vuotta. Se vie tilaa joltain mielenkiintoiselta tilpehööriltä :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä että ammattimyyjillä ei ole asiaa tuonne kirpikselle.
  Mainio pöllöä tuossa alakuvassa.

  VastaaPoista
 3. Outolintu ja sen oudot linnut eli pitäjät, parasta kirppu antia mitä tiedän. Palvelu on excelent!!! Vielä kun sais sen isoimman porukkaryysiksen tuolta Pirkan kirpulta ohjattua Outolintuun, jotta olis enemmän tavaraa tarjolla. Toki se, ettei ammattimyyjät pääse lintuileen on bueno juttu. Itellä ollu pariin otteeseen pöytä tuolla ja ihan mukavasti kamaa menny, tosin aina siellä käydessä tuli ja tulee ostettua itekkin jotain.... :)

  VastaaPoista