torstai 18. huhtikuuta 2013

Lähetystupa.


Nyt esittelen Kangasalan herttasimman kirppiksen, Lähetystuvan. Se olis pitäny kuvata vasta kevväämmällä, järviki on viälä jääsä. En usko, kirppistä voi löytää nätemmältä paikalta. Harvan kirppiksen takapihalla ui joutsenet.


Ko kirjotin että se on herttanen, ni sehän on. Herttasen piäni ja täynnä herttasta tavaraa. Aina siälä häärää joku herttanen täti jonka kans jää suustans kii. Hinnatki on yleens ihan herttaset.Siälä on aina kaikki järjestyksesä ja siistiä. Tommonen piäni kirppis on siittä kiva, että se on äkkiä katottu läpi. Ei kerkee mukulatka kyllästymmään. Se vaan on harmi, että se on aika harvoin auki, siinä olis muuten aina niin helppoo poiketa vaikka kirjastoreissulla. Piäneks paikaks siältä löytää hyvin retroo.


Ne ottaa tavaraa lahjotuksena vastaan ja tuatto mennee lyhentämättömänä Suomen Lähetyseuran tyän tukemisseen. Oon sinne välillä jottain viäny ja viän vast´ereski.

Mulla oli ainaki ekalla kerralla vaikeuksia löytää sinne. Siks vinkkinä tää kuva. Jos sinne haluaa mennä ni tarttee syäksyä tosta kaiteitten välistä alas.

Lähtetystupa                     Aukioloajat:
Ruutanatie 8, Ukinranta          ma: 10:00 - 14:00  
36200 Kangasala                  ke: 10:00 - 17:00
044 3337209                      la: 10:00 - 14:00

Muista Kangasalan kirppiksistä täälätäälätäälätäälä ja täälä.

6 kommenttia:

 1. On kauniita paikkoja ja taloja muutenkin tuossa tien varrella. On ajeltu tuosta joka kesä ohi (luulisin)kun tullaan Ruutanan kautta sinne.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tämän kirppiksen esittelystä, enpä olekaan koskaan poikennut. Sitten olis Kangasalla vielä Rekolan kirppis. Tai Sahalahdella, jos tarkkoja ollaan, mutta Kangasala mikä Kangasala.

  VastaaPoista
 3. Rekolan kirppis! Enpä oo kuullukkaan koskaan. Mahtavaa, yks kirppis lissää! Onko se toi joku Kangasalan työttömät ry:n juttu, sellasen löysin ko Rekolaa hain? Kiitos vinkistä! :-)

  VastaaPoista
 4. Jade vissiin tarkotti Sahalahden seurakuntatalon vieressä olevaa lähetyskirppistä. Osote on Kurviksenkuja 5, Sahalahti. Aukioloaikoja en ny muista. Pari tuntia lauantaiaamupäivästä ainakin, meniskö klo12 kiinni.

  VastaaPoista
 5. No voi hyvänen aika! Viälä yks kirppis! Kiitos, tarttee katsastaa sekin sit. Aika sattuma, että Rekolaa googlettaesa löyty toinen kirppis jossa en ollu käyny. :-)

  VastaaPoista