perjantai 11. toukokuuta 2012

Herkkuja.

 

Vaikka Koo ei olis yhtään vaippaa lissää tarvinnukkaan, ni ompelin sille pari. Oon miättiny että mites sais ommeltua semmosia vaippoja joista ei jää kankasta haaskoon. Ne kaavat ko on yleens niin "muarokkaita". Kokkeilin tehrä suarakaiteen muatosista paloista ja tuli aika herkut. Toi kankaski on niin ihanan pehmeetä, että niistä tuli mun lempivaipat. Tai siis Koon vaipat... No juu. Pistin konsteihin ohjeen.

 

Ja ruakaohje-sivulle kirjotin ton gluteenittoman lohipiirakan ohjeen ko Kääkkä pyysi. Toivottavasti siinä sit on kaikki ainekset joita mää tohon alkuperäseen laitoin. Se ko oli semmonen sävellyspiirakka johon en käyttäny ohjetta tai desimittaa.

 

Kinuskikissan blogissa oli fudken ohje. Teki miäli kokkeilla, mutko ei ollu valkosuklaata eikä limee. Oli 81% suklaata ja appelssiini. Siinä sitä on varsinaista pyllynlevennysruakaa, mut sehän meinaa yleens kans sitä että se on hyvvää. Niin ko onki. Testasin viälä onnistuuks sama kookosrasvalla ja kookoskermalla. Ei onnistunu, huano idea.

 

Kirppikseltä löyty pitkästä aikaa vaatteita mulle ittelle. Pari paitaa. Ruskeesa 3/4 hihat, helma sais olla vähä pitempi, muuten ihana. Mustavalkonen tarttee uuret napit, kuasista tykkään kauheesti. Materiaali on kyl taas semmonen että tiätää hikkoilleens, taatusti haisee. Mut kauneuresta täytyy kärsiä (muittenki).

 

Toi hame oli ihan ko mittatilaustyänä mulle tehty.

 

Kai toi kankas on ollu joku verho. Mää miätein että pitäiskö yrittää ommella siittä ittelle housut kesäks. Näyttää kummallisen väriseltä tosa kuvasa, pitäis siis näyttää vaaleenruskeelta ja mustalta.

 

Toi hymynaama on pyäriny meillä pitkin kämppää. Oon miättiny että johonki se tarttis saara, Koo sitä kumminki miälelläns kattelis. Nyt keksein paikan, lampusta se oikeen loistaa ja Koo voi kattella sitä ko pötköttää sänkyllä.2 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olit teheny:)ja ihanan näkösiä leipomuksia, ai ai!
  Kyllä se vaan palkihtee, ku jotaki joskus ittellesäki löytää vaatteita kirpulta. Mulla on vaan käyny niin, että oon vuosien saatosa liikaa hamstrannu kaikkia kankaita ja tuunattavia, että just lähti jätesäkillinen kierrätykseen. ku kaikkia ei voi säilyttää ja "ehkä tästä jonku ihanan sais jolleki tän tyyliselle"-ajattelu käy ajan mittaan turhauttavaksi.
  Ku löytää jottai sellasenaa itelle sopivaa ja mielellää sellasta, joka ei kävele vastaan joka kajunkulumasa, niin tullee hyvä mieli :).
  Ite tykkään väreistä ja näyttäs olevan tämän kesän muotia kirkkaat värit, niin melekeen harmittaa, ku ei periaatteesakkaa viiti ostaa punasia housuja, ku kaikilla muillaki on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vika mulla, on tullu hamstrattua vintti täyteen tuunattavaa. Kai munki tarttee pistään niitä takasin kirppikselle. Kun ei vaan aika riitä.
   Ja sama juttu siinäkin, että välttelen sitä mitä kaikilla muilla on. Tosin sit taas tulee matkittua jotain retrojuttuja joita näkee, kai sekin on tavallaan muotia. :-)

   Poista