keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Materialismia.


Mitenkäs sitä ihminen voiki tulla niin onnelliseks parista pussista teetä? Tilattiin kolmen kaverin kans Forsmanilta irtoteetä. Tilasin 7 pussia, nyt pitäis piisata vähäks aikaa tsaikkaa ja tsajua. Mää laitoin ne tohon pöyrälle etteeni ja pitkän aikaa vaan kattelin niitä. Kai se on joku hamsterigeeni joka siälä tuattaa mulle jottain onnentunteita ko tiiän että ei ihan heti lopu teet kaapista.


Mulla alkaa olla jo viarotusoireita. Olis pakko jo vähitellen päästä kirppikselle. Jos sitä joku päivä jättäis mukulat miähen hoiviin ja lähtis ihan yksin jonnekki. Oi, se vasta oliski jottain!

Nyt, kun ei iltaisin niin sitä ommaa aikaa ole, luen kirjojen ja areenasta imutettujen Sherlockeitten sijasta ihmisten blogeja. Ei haittaa vaikka jää "jännäsä" kohtaa kesken. Välillä tiätysti harmittaa, jos törmään johonki kivvaan ompelu, tms, -ideaan eikä kerkee sitä toteuttamaan. Mua sitten huvittaa se, että ussein 18-19 vuatiaat äitibloggarit valittaa siittä että heitä haukutaan teiniäideiks. No höh, nehän ON teiniäitejä. Ilmeisesti ne ei tiiä mistä sana teini tulee, jos ikä on nineteen, ni ei sitä teiniyttä pysty välttämään. Joissain asioissa sitä pyssyy ajantasalla blogeja lukemalla. Vaikka mitä ihmettä mää teen sillä tiarolla, että ilmeisesti viikset on nyt muatia sisustuksesa? No, tää blogimaailma onki vaan semmosta pakoo arjesta, jonkin sortin rentoutumiskeino.

Monesa blogisa on kiärtäny tommonen haaste:
"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat."
Leikitään nyt sitte semmosta teiniäitiä ja vastataan haasteeseen. Tosin kaikki maailman rahat olis järjetön ajatus. Jos mää ajattelen piänimuatosemmin ja kerron mitä mää ostaisin jos mulla olis vaikka jottain kymmeniä miljoonia:

1. Mää ostaisin kaikki pellot ja mettät joita on täsä meijän talon ympärillä. Ei sekään kyllä varma keino olis siihen ettei tähän koskaan rakennettais lähelle uusia taloja, mut ehkä vähä sentään auttais. (siihen tosiaan tarvittais kymmeniä miljoonia, se päköpää joka ne maat omistaa ei varmaan niitä halvemmalla möis...)

2.Ostaisin jonkun ihanan hippiauton, vaihrattaisin siihen sisuskalut, ni ei tarttis pelätä että se jättää tiälle, maalaisin kylkeen pari hippikukkaa ja ajelisin sillä onnellisena. Jottain ton kuvan tyyliin, mut kukkakuasisena.


3.Siirrättäisin jostain jonkun kivan ikivanhan hirsisaunan ja pykäisin sen lammen taakse (kun kerran olisin jo ostanu sen pellon ittelleni).

4. Autotallin rakentamiseen ja muuhun remppaan menis kans varmaan aika hyvin rahhaa. Nyt ne tarttee tehrä pitkällä ajalla ja pennejä laskien. Siis senttejä... ääh. Sammaan sarjaan laskisin korupajan rakentamisen, valuvehkeet ja kaikki jos kerran rahhaa olis.

5. Ja jos sitä rahhaa tosiaan oikeen paljo olis, ni tiätysti jakelisin sitä tutuille ketkä tarttis. Mut ko kerran kysymys oli siittä mitä mää ostaisin, ni ko kerran muuta en keksi, ni voisin vaikka ostaa Alpo Jaakolan taulun. Vaikka ton "Vanhenevat hipit" vuodelta -76.

Pahottelen, että nää haavekuvat on kopsattu netistä enkä oo kertonu lähteitä...

1 kommentti:

  1. Heippa! Tuollaisen auton ottaisin heti,jos vain voisin saada! ja kiertelisin kesäisin..ILOISTA päivää,Maija!

    VastaaPoista