maanantai 6. helmikuuta 2012

Ulkona.


Nyt ku pakkanen vähä hellitti ni vein Koon ensimmäistä kertaa ulkoilemmaan. Testattiin samalla miähen tekemää seisomalautaa vaunuisa. Hianosti toimi! Mallia se otti täältä. Kyllä sillä kelpaa sitte lähtee vaikka kauppalaan. Ehkä jottain maalia siihen viälä tarttis vetästä, ei sitte mee kurakeleillä niin suttuseks.


Tuli miäleen, että en ookka kertonu täälä tosta meijän selvännäkijästä. Nimittäin äS tiätää kummasti kaikkee. Tossa ennen joulua se ennusteli säitä. Yhtenä aamuna se sano että sattaa lunta ja niin siälä ulkona satokin, äS ei vaan ollu sitä voinu mistään nährä, pötkötteli sänkysä ja verhot oli kii. Toisena aamuna se tuli herättämmään mua ja sano että lampi on jääsä, niin se oliki jäätyny yän aikana, totesin todeks ko avasin verhot. Syksyllä se ennusti siskons sukupualen. Se oli sillon ko ensimmäsen kerran puhuin sille että vattasa on vauva. Se tuijotti mun vattaa vähän aikaa hiljaa, sitten se tökkäs sitä sormella ja sano "tyttö". Muuta se ei sitte sanonukka, mut totta sen kumminki todettiin sanoneen. Sitte ko se oppii numerot kunnolla, ni voin antaa sen valita lottonumerot.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin ihan vasta hauskan blogisi ja haluankin heti seuraamisen alkuun antaa tunnustuksen blogillesi. Tunnustus näkyy blogissani, käyhän kurkkaamassa ja hakemassa se omalle sivullesi :)

    VastaaPoista
  2. No heipä hei!
    Kivvaa saada uusi lukija! Ja vielä tunnustuskin. Kiitokset, laitan sen seuraavaan postaukseen. :-)

    VastaaPoista