maanantai 1. lokakuuta 2012

Keittiö.


Kosotäti pisti blokisans haasteen, että pittää esitellä keittiöns. Tuli hyvvään saumaan, ko olisin varmaan muutenki pistäny tänne kuvan puusohvasta. Vaihroin siihen tännään tommosen kuviollisen peiton sen soranaikasen harmaan peiton tilalle. Mää oon ollu kauheen hyvällä tuulella tännään, luulen sen johtuvan siittä ko on jottain "uutta" huushollisa. Koo on saanu flunssan ja kitissy koko päivän, jos on ruvennu hermoja kiristämmään, ni ei oo muuta tarvinnu tehrä ko mennä keittiöön. Miähen miälestä ihan hullua, mut se onki miäs.


Hyvvää tuulta piti varmaan yllä seki, että keittiö oli siisti. Siis eihän meillä yleens oo tommosta ko noisa kuvisa. (Siivotonta piristystä -sivulta voi käyrä kattomasa normaalimman siivon.) Ne ketkä on meillä käyny, ni kattokaas oikeen tota alakuvvaa. Siinä näkkyy meijän tiskipöytä, ihan kokonaans. Siivosin sen romuläjän tosta tiskikonneen päältä pois. Että se näyttäis ees vähän meijän tiskipöyrältä, ni jätin siihen haisevan maljakon misä on nuukahtanu aurinkonkukka.


Nii että ihan normaali keittiö, kaapinpäälliset täynä romua ja lattialla yhren puuron verran kaurahiutaleita. Pöytäähän siälä ei kyl oo, ko syärään syämähuaneesa (sinne kävellään tosta hellan ohi). Puusohvan takana olevasta ikkunasta näkkee kätevästi jos joku nousee rappusia ylös ovelle.

Olis kiva jos muutki nappais tästä haastetta ja esittelis keittiöitäns, eiks se oo se korin syrän...

3 kommenttia:

 1. Ompa ihanaa ku keittiöösi mahtuu puusohva, siinä voi välillä vaikka köllötellä.
  Keittiö on todellakin kodin sydän, monta kertaa vieraiden kanssa istuskelaan keittiössä, vaik kammaris ois paljo pehmeemmät tuolit.

  VastaaPoista
 2. Mää tulin heti aamusta kyläilemään ja ajattelin, että huh huh, ei napsanut haaste omalle kohdalle. Sää olitkin laittanut sen haasteen mun puolelle. =) Mää käyn ostamassa puhtaan vakstuukin ja siivoan pari päivää ja tartun sitten haasteeseen. Tuli ihan nostalginen olo kun olin vallan unohtanut, että itselläkin oli tuollainen keppi lapsiestona laatikostossa. Teillä on kyllä paljon tilaa, väriä ja liikettä keittiössä. Kotoisaa. Ja ihan älyttömän ihana sohva.

  VastaaPoista
 3. Jeii, ajattelin heti, että voisin napata haasteen mukaani ja löytyihän se blogistakin, kiitos :) Eilen otin kuvia, katotaan, koska saan ne koneelle :)

  Keittiö on <3
  Ja sun puusohva on kyllä kiva!

  VastaaPoista