keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tirkistelyä.

Kaikkihan tirkistellee pimmeesä ohikulkeisans huusholleihin joissa on valot. Se pittää tehrä sillai hianovarasesti, ettei näytä liian uteliaalta. Päätin tehrä aiheesta haasteen. Se, joka haasteeseen tarttuu, kuvvaa pimmeesä huushollins ikkunoita ni muut voi sit tirkistellä kottoo käsin. Ei oo väliä assuuks kerrostalosa tai matalammasa mökisä, kunhan vaan on ainaki yks ikkuna.

Keittiö etupihalta.

Keittiö päädystä.

ÄSsän huane vintisä.

Syämähuane. 

Olohuane talon takkaa.

Pukuhuane.

Porstoo.

Kellarin rappu.

Puhtaammat ikkunat olis helpottanu kuvvaamista (varsinki syämähuaneen kuvvaamista). Jätin kuvvaamati semmoset ikkunat misä oli vaan verho näkyvisä, niinko meijän makkari ja kellarin ikkunat.

Haaseeseen toivon tarttuvan näitten:
Kiki´s home
Pagisen mitä pagisen
Ilo elää
Romulyyli
Hattaralandia
Sitruuna
Hössöntössö puuhailee
Täsä nyt ne, jotka ensimmäisenä tuli miäleen. Periaatteen naisen ei tartte pelätä, nyt ei nakki heilahtanu. Vaikka saahan tän haasteen napata jos tahtoo, ihan kuka vaan.

10 kommenttia:

 1. Kiva haaste, täytyy tarttua syöttiin :D

  VastaaPoista
 2. Hah mistä sä arvasit että mä panikoin tätä!

  Meinasin ottaa kuvan aamulla meidän jääkaapista (joka on tyhjä) mutta ajattelin että sitten meillä on ovella jotkut sossut katsomassa saako lapset ruokaa...

  Kellarin rappu näyttää houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska haaste! Kiitos siitä! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. Jospas oli lystikäs haaste;) Taidanpa minäkin muutaman ikkunan kuvata.

  Täytyy myöntää, että kyllä tuollaista tirkistelyä on tullut harrastettua. Pitäis tosiaan pitää mielessä, että sitä harrastaa moni, joten nuo omatkin ikkunat ovat tirkistelyn kohteena ja nyt olis aika vaihtaa talviverhot, ainakin saunailtana ne olis hyvä vetää eteen;)

  VastaaPoista
 5. Hih, kiitos haasteesta. Otan sen mielelläni vastaan. :)
  Oon ihan älyttömän utelias ja aina kyttäämässä ihmisten koteihin jos mahdollista, joten tää haaste tuli nyt ihan oikeaan paikkaan. Muut saavat välillä tirkistellä meille.

  VastaaPoista
 6. Tottakai otan näin metkan haasteen vastaan, ei muuta ko pimiällä pihalle kameran kans.
  Aika kiva ol tirkistellä teille:)

  VastaaPoista
 7. Älyttömän ihana haaste; mää rakastan kävelykierroksillani kurkkia ikkunoita niin mää voin nyt sitten hyvitykseksi esitellä omani :D

  VastaaPoista
 8. Ompas hauska haaste! :)
  Mie oon kans ikkunakyttä, sen puoleen onkin kiva käydä kävelyllä iltahämärässä! :D

  Ja päiväsaikaan katselemassa pihoja (sieltä tieltä siis tiirailen) ja imemässä ideoita :)

  VastaaPoista
 9. Hauska haaste. Meillä ei kyttääjien kiusaksi ole muutakuin kiinni olevat verhot kuvattavana, mutta ne on onneksi retroa :D Ne on aika usein päivisinkin kiinni,kun molemmin puolin taloa aika paljon liikennettä ja minua jotenkin ahdistaa kyttäily sisälle, etenkin kun tuo PikkuT roikkuu tissilla missä sattuu ja naapurusto on mitä on :) Meidän salatut elämät :D

  Niin siitä lumppulasta kun kysyit, kuulun toki ja selailen, mutta en juurikaan käytä. Minua ehkä himpun ärsyttää se trokaaminen siellä. Tässä taannoin mun kirppupöydästä joku oli ostanut tavaraa ja myi sitä sitten seuraavana päivänä moninkertaisella voitolla lumppulassa...no ihan ok pääsin tavarastani eroon, mutta myyjä kertoi kuvatekstissä tavaran olevan itselle tarpeeton ja, lojuneen kaapin pohjalla vuosikausia... No kyllä minä omani tunnistan, etenkin kun olen sen itse tuunannut ;D

  VastaaPoista
 10. No oho, aika röyhkeetä! Ehkä mulla sais toi alkuinnostus jo vähitellen mennä ohi. Hauskempaa se on löytää kirppikseltä ne tavarat. :-)

  VastaaPoista