maanantai 7. lokakuuta 2013

Jääkaapin julkistaminen.

Sain Periaatteen Naiselta haasteen. Jääkaapin sisällön esitteleminen kertoo varmaan jottain ihmisestä. Tiiä sit mitä tuutte musta aattelemmaan. Mut alotettaan. Tossa on meijän kaappi:


Haaste sattu sikäli sopivaan aikaan, että meijän jääkaappi oli ihan hirveen tyhjä, siis mun mittapuullani. Kattokaa ny, eihän tualta ruaki kettään:


No ei ku kauppaan sitte vaan. ÄSsä oli viälä aamulla reissusa, joten viätettiin Koon kans laatuaikaa Prismasa.


Selvitettääs täsä nyt sitte ostoksetki. Kurkkua ja paprikaa sattu olemaan viälä kotona jäljellä, muuten ne kuuluu jokaseen ostoslistaan. Perunoita, porkkanoita ja punajuuria on kellarisa, samoin mehua, niitä ei tarvii montaa kertaa vuaresa ostaa. Noi on melko perinteiset ostokset meille, eli nämä ostettiin:


Kotona sain kerranki ostokset nätisti mahtumaan jääkaappiin. Kävi miälesä, että mitäköhän mää oon unohtanu. Ussein tarttee viärä osa kellariin ko ei jääkaappiin mahru. Nyt se on sopivasti täynnä:


Mää oon toivoton herkuttelija. Aina tarttee olla jääkaapisa ainekset tiäs kuin monneen herkkuun. Violetti kori on varattu juustoille ja makkaransiivuille. Sitä mää kaivelen iltasin ja pähkäilen, että mitä laitan lisukkeeks iltasalaattiini. Ovesa on aina pullollinen mehua, miäs sitä eniten taitaa juara. Mukuloitten kannalta taitaa olla tärkeintä maito ja piimä.

Mahtaiskos Mehtäemäntä, Mammukka, Hyvän eukon tytärTuomikki ja Kiki osallistua jääkaapin paljasteluun?

12 kommenttia:

 1. Pakkohan tähän on osallistua :D Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 2. Lapsiperheen jääkaappi on totisesti eri näköinen kuin yksineläjän! Tai minulla saattaa joskus löytyä sydäntä tai maksaa kissoille, mutta muuten siellä hyllyillä ja lokeroissa ei olekaan hirveästi mitään. Kahvimaito kuuluu tärkeimpiin jääkaapin aineksiin, sitä ilman ei tule mistään mitään.

  VastaaPoista
 3. Ai ristus mikä haaste :)) Palaan asiaan lähiaikoina.

  VastaaPoista
 4. Hauska kuva koosta prismassa :D:D Kyllä mun mielestä toi ensimmäinen kuvakin näytti aika täydeltä :D:D

  VastaaPoista
 5. Mikä ihana kuva tulevasta shopailijasta, Koo selvästi nauttii kauppareissusta.

  VastaaPoista
 6. Oi, nää on kivoja! Mua on aina jostain syystä kiinnostanut ihmisten ruokakaappien sisällöt, eikä siitä oo kauaakaan kun omankin jääkaappikuvan postasin jollekin palstalle. :) Mutta oi kun osaisi olla yhtä järjestelmällinen ku sää, jos meillä on täyttä niin siellä on kaikki vaan sikinsokin päällekäin eikä mitään löydy mitä ettii.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Hauska haaste - ei kun hommiin :)!

  VastaaPoista
 8. Mesis8.10.13

  Kyllä tuo Koon kuva vei kaikki ajatukset pois jääkaapin sisällöstä I-ha-na, -kertakaikkiaan <3
  Meillä ei oo koskaan jääkaappi täynnä, koska en sitten löydä sieltä mitään. Käyn aika usein kaupassa hakemassa täydennystä.

  VastaaPoista
 9. kiitoksia..jaa a..no onhan se tähän osallistuttava. :)

  VastaaPoista
 10. Ääk, ihana postaus. Mun mielestä on hauska kurkkia ihmisten kaappeihin! Myös siis jääkaappiin. Uskaltaiskohan esitellä oman kaappinsa...?! ;)

  VastaaPoista
 11. No tottakai paljastelen :D Noinkohan saisin siitä hyvän syyn vieroittaa itseni ensin punaisen maidon koukusta. Näyttäisi kaappi terveellisemmältä :D Se on nyt jostain syystä jatkuvaan huudellut kaupassa haluavansa mukaan. Ensin sitä oli punaisella lapulla monta kertaa peräkkäin ja se oli niin hyvää ettei millään raaskisi luopua :D

  VastaaPoista
 12. Toltahan sen jääkaapin pitäisi näyttää. Ja ei vitsi mikä kauppakaveri,melkosen muikee tyyppi, tollasen kanssa mäkin shoppailisin!
  Kiva ja kiitos kun vastasit haasteeseen!

  VastaaPoista