sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viikonloppu.

No johan oli viikonloppu! Lährin junalla Porriin, käytiin Kakkun kans kattomasa teatterisa Sound of music, joka oli tosi hyvä (miks mää en voi osata laulaa?). Meijän kulttuuriprojektisa voiraan viivata siis yli musikaaliki. Ennää puuttuu sinfoniakonsertti.


Porista ajeltiin Raumalle ja käytiin syämäsä grilliruakaa vanhasa kaupunkisa.

Porilainen Raumalla. Ja kaikilla mausteilla.

Turistiin hetki ennen ko mentiin nukkumaan ja aamulla hyppäsin Tampereen bussiin. Kännykästä loppu akku ja mulla oli kauheita viarotusoireita. Blogit jäi bussisa lukemati. Olis pitäny saara kuvattua Kauppahallisa syäty sushi, paluumatkalla sataneet rakkeet ja tiäs mitä. Käytännöllisempää olis kitistä siittä etten pystyny soittamaan kenellekkään.

Kotona kerkesin olla pari tuntia ennen ko lährin Mimmille. Siälä oli tarjolla lohet ja sallaatit ja seurana kymmenkunta mukavaa ihmistä. Siälä oli niin rattosaa etten ees muistanu kännykkäkameravimmaani. Ajelin yällä takasin tyhjään kottiin. Tai olihan siälä sentään katti.


Tännään en oo tehny mittään. En yhtikäs mittään. Tai siis, luin kirjan loppuun ja lorvin. Siivotakki olis voinu, mut hullu mää olisin jos siivoisin sillon ko mukulat on miähen kans mummolasa. Kohta ne siältä tullee. Kiirutta ja kiireetöntä, siittä se on paras viikonloppu tehty. Eikä unohreta ommaa aikaa, mulla on ihan paras miäs.

7 kommenttia:

 1. Kade. Ehkä mäkin saan vuoden päästä lorvailla edes hetken... Kiva, että on ollu mahtava viikonloppu sulla. Se jos mikä lataa akkuja.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti omaa aikaa sait! Naurattaa tuo vastakohta: ensin musikaalia katsomassa ja sitten purilaiselle :-D Mutta pitää tehdä sitä mistä itse tykkää!

  VastaaPoista
 3. Harkittiin me ABC:n sapuskoitaki, mut ko Eurajoen ABC oliki pelkkä katos jonka alla oli bensaa, päätettiin syädä vasta Raumalla. Ollaan nuukia, teatteri makso sen verran ettei ruakaan ennää haaskata. :-D

  VastaaPoista
 4. Olipa pläjäys. Kiva kun sait vapaan viikonlopun, ne on äitiimmeisille tärkeitä aina joskus.
  Mun kulttuuripläjäys on keskiviikkona, kun menen teatteriin katsomaan mielipuolen päiväkirjaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana viikonloppu ja olihan tossa ohjelmaa :)
  Terkuin Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
 6. Tankki21.10.13

  ABC:tä ei ikinä kannata eres harkita. Erinomasen hyvä päätös olla menemäti.

  VastaaPoista
 7. Toi musikaali on miun suoskki ollut jo vuosia, laulut osasin joskus ulkoa, vaikka laulaa en osaakkaan.
  Kiva kunsait viettää sitä omaa aikaaja nauttia:)))))

  VastaaPoista