keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Käykää Sipellä.


Käykää Sipellä, se kannattaa. Siältä saa kauniit, kestävät kukat ja näkkee samalla Sipen. Se on mahtava tyyppi!


On siittä ainaki jo kymmenen vuatta ko menin Sipen Kukkaan töihin. Erelleen käyn siälä välillä kyläilemäsä. Sipe on melko ronski huumoreineen ja sillä on suuri syrän. Sillä on paljon omituisia tapoja (mainitaan vaikka hernekeiton syäminen kylmänä suaraan purkista), aikamoinen persoona sanoisin.


Mää otin nyt asiakseni mainostaa sen kukkakauppaa. Sitä on helppo mainostaa, koska oon nähny miten hualella siälä ne kukat hoiretaan ja käsitellään. Itteeniki on jokunen piikki pistäny peratesani ruusuja. Voin hualetta väittää, että siältä saa kestävimmät ruusut. Oon nähny monen kyselevän, että miten ne siältä ostetut ruusut on voinu kestää monta viikkoo. Siälä osataan niksit. Hautavihkojaki kattelen aina hautajaisisa ja totteen, että eipä oo Sipen tekemien verosia.


Pakko täsä on kumminki vähä pahotella tätä mun paasaavaa ylistystäni. Mut en mää tiiä mitä muutakaan siittä sanois. Majapaikkaa siältä en ehkä kehottais kyselemmään, takahuaneen sänky on yleens täynnä kukkia ja tavaraa, mut sehän onki kukkakauppa. Tai jos haluaa jurottavvaa palvelua, ei Sipelle kannata mennä.


Jos marraskuun aikana marssit Sipelle, sano sille "Rynttyliisa" ja saat 10% alennusta ostoksestas. Tosin siälä ei muutenka oo kallista.


Ja missäs se sitte oikeen on? Se on Tampereen Kalevasa Sammonkarulla (oisko nro 34?). Mun tyähistoriani paras pomo ja paras tyäpaikka. Ihana.


5 kommenttia:

 1. Miten sitä täältä korvesta sinne...Sipelle nyyh, mutta kiva ko laitoit kuvia.
  Miustakin piti joskus tulla kukkakaupan täti, mutta ei sit tullukkaan astma esti, päädyin sitten kasvattamaan toisten mukuloita:)))

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus!...mut täält Turun lähelt o kans vähä liia pitkä reissu :)

  VastaaPoista
 3. Oi, niin ihania kukkakuvia. Ja suloiset lapsukaiset.
  Varmaan sulla on ollut mukava työpaikka. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä ja lkuotettava kukkakauppa on kullan arvoinen. Mullakin on täällä sellainen. Tuota Tampereen kauppaa pitää suositella tutuille, niin hyvin sinä sen mainostit.

  VastaaPoista
 5. ♥lupaan mennä, heti kun teen Tampere-reissun :) Ihana kukkakauppa varmasti!♥

  VastaaPoista