perjantai 20. toukokuuta 2011

Keittiösä.

Perjantaina pualilta päivin tarttis lähtee käymään vanhalla koululla. Valmistumisesta on jo 3 vuatta (aika tosiaan riäntää), mut silti mää ja jokunen muuki ahkerasti siälä rampataan. Opettajat varmaan aattelee, että eiks noista ikinä pääse erroon. Mut minkäs sille mahtaa, ne 3 vuatta mitkä mää siälä viätin, oli kyl ihan mahtavat. Täytyy välillä käyrä verestämäsä muistoja. Siältä koululta lähretään mukulan kans pariks päiväks mammalaan. Annetaan miähelle vähä ommaa aikaa.


Mut niin, niitä keittiöjuttuja. Sain aikaseks laittaa kaikki irtoteet siististi purkkeihin. Ovat semmosia metallipurkkeja joita ostin joskus Indiskasta, just sopivan kokosia sadalle grammalle teetä. Huamasin että niitä teelaatuja oli kertynykki ihan kiitettävästi. Mulla on semmosia pussitee-kausia ja sitte irtotee-kausia. Nyt alkaa taas pussiteet kyllästyttämään ja siirryn irtoteehen. Löysin lopultaki sitä Lady Green -teetä, oon ettiny sitä vaikka kuin kauan. Stocmannin herkusta sitä löyty.

Pistin värikkäät nimilaput niihin teepurkkeihin.

Tein tota kakkua jo viikko sitte, mut laitoimpahan ny tänne kuvan. Siinä on 2 munan kakkutaikina paistettu kuivakakkuvuoasa. Pistin keskelle karviaisia pakastimesta. Nii ja näkkyy tosa noi mun Mutamuffinssitki, karppausherkkuja, nam.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi20.5.11

  Olipas herkullisen näköstä kakkua! Ja kuasit hammeisa oli niin paljo hianoja. Tosin ei taitas olla Anne-tätin tyyliä. Ei maar, ei täsä auta muutaku lähtee saunaan! T.Anne

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Taitais olla vähä liian täti-tyyliä Anne-tätille, juu. :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi22.5.11

  aijjeh! paas pistäen lissää tekstiä vaan. kyl sitä sentään huittislaisekki hyvämpäälle ymmärtää.

  VastaaPoista
 4. No pannaas pistäin... :-D

  VastaaPoista