tiistai 24. toukokuuta 2011

Roinaa ja romua.

Käytiin oikeen koko perheen voimin kirppiksellä. Se on harvinaista se. Miäs ei löytäny mittään, mää löysin sitäki enemmän. Ostin sian säkisä. Tarjosivat kympillä semmosta vanhaa pyykkikoria johon oli hintalapun mukkaan sullottu sekalaista retroo. Päällimmäisiä vähä kattelin, aattelin että ei siälä alempanaka ny hullumpaa tavaraa varmaan oo. Eikä si ollukka. Miäs sano että joku on tainnu kyllästyä oranssiin. No hyvä, sillä mää en oo.


Siälä pyykkikorisa oli 11 kpl Pyrkijä Oy:n muavisia henkareita, pari oranssia ämpäriä, Sarviksen 1,5 l kulho, saha, oranssi froteepyyhe, filtti ja Raastin/soseutin (onks soseutin sana?). Sit löysin parilla eurolla viälä siivutusvehkeen, metallisia leivosvuakia ja ihanat muistipelikortit suaraan 70-luvulta neki. Ai nii ja oli siälä korisa viälä semmonen risanen ruskee pyyhekki, tairan tehrä siittä vaikka kestovaippoihin lissää imuja, mukulasta ko on kehittyny aikamoinen kusimulli. Filtistäki vois askarrella jottain, siinä oli vähä semmosta reijän alkua. Siittä vois kokkeilla tehrä vaikka sohvatyynyt tai jottain. Mites sitä tulleeki aina niin onnelliseks ko raahaa kotio tommosta romua?

4 kommenttia:

 1. Anonyymi27.5.11

  Hei,
  Hauska blogi, kiva tiirailla teidän perheen elämää loimaanmurteella :) Ja aivan ihania noi oranssit kirppislöydöt!
  T: Eeva

  VastaaPoista
 2. Jee! Kivvaa ko tykkäät. :-D

  VastaaPoista
 3. Vitsi sun pitäs nähdä yks kirppis, tai sen ikkuna, Kuopiossa... Olisin ottanu siitä kuvan, jos olis ollu kamera mukana. Mut löysin mää yhden kuvan netistäkin: http://4.bp.blogspot.com/_PRTlZe6794g/S7YlvbWOC1I/AAAAAAAAAHg/2xwi2RffBUw/s1600/IMG_3197.JPG

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mulle kelpais aika moni noista tavaroista. Ainaki se talousvaaka sieltä ylhäältä ja sit se leivänpaahdin... Harmi ko se on Kuopiossa.

  VastaaPoista