torstai 19. toukokuuta 2011

Tännään on teemana hammeet.

Alkaa olla noita hammeita jo enemmänki ku tarpeeks. Mut ku niin kivoja aina vaan löytyy, eikä ne ees oo kalliita. Rupesin siivoomaan vähä vaatekaappia, ku oli noita uusia tossa niin paljo. Muavikassillisen pistän kirppikselle, enemmämki varmaan tarttis, mut en mää oikeen raskittis luapua mistään. Mitenkä mää en pysty noita kaikkia vaatteita käyttämään. Makkarissa on kaappeja kuuden oven takana, yks on miähen vaatteille ja loput mun. Sit ku toi mukula tosta kasvaa, ni kai seki tarttee oman kaapin. Nyt sen vaatteet mennee ihan hyvin tosa lipstosa. Olis muuten kiva maalata se lipasto jollain kivalla värillä.

Näitä kahta en oo viälä päässy käyttämään, ovat olleet jo vähä aikaa kaapisa. Mut ne on sen verran kesäsiä... Vihreetä kavensin vähä. Ihan kiva että kirppikseltä löytyy joskus semmosiaki retrohammeita jotka on mulle isoja. Usseimmiten ne on aina piäniä.

Tossa vihreesä oli saumoisa 16 reikää, laskin. Ompelin kaikki saumat uusiks, oli vanha lanka sen verran hapertunutta. Mut se ei haittaa, se oli piäni vaiva että saa käyttööns noin kivan hammeen. Maksoki vaan 2 euroo.

Tosta vaaleesta tarttis ehkä vaihtaa napit, ovat vähä mummot. Mut niinhän nää kaikki mun vaatteet tavallans on. Tota mustaa en ees sovittanu kaupasa, näin heti et se on täyrellinen. Ihana!

Tosa on pari neulehametta ja sit yks krimplene.

 Eilen kävin sit siälä keskustasa. Vein syämään yhren kaverin, palkkana siittä ku se parturoi mun ja miähen tosa vähä aikaa sitte. Käytiin Saludisa, söin kuhaa. Siinä annoksesa oli vaaleita parsanvarsiaki, ei oikeen ollu mimmostaka. Siis ne parsat. Kerran oon itte tehny kotona semmosia, ei ne ollu yhtään parmpia ravintolasa. Mut siälä oli parasta juustoo mitä oon ikinä syäny. Sen nimi oli ilmeisesti La Peral. Se oli semmosta kovvaa sinihomejuustoo, ai että! Istuttiin siinä si viälä tunnin verran koskipuistosa. Penkki oli kylmä, mut mitäs se mittään ko oli hyvvää seuraa.

Johtukohan siittä tuhdista ravintolaruuasta, mut ei tarttenu ollenka syärä iltapallaa. Taisin nukahtaa ittekki ko nukutin mukulaa ja pilasin siinä si yäuneni. Yhren aikaan menin tekemään ittelleni metwursti-juusto-salaatin. Kahreksan maisa ko miäs lähti töihin ni jäin nukkumaan. Heräsin siihen ko mukula alko herätä. Kauhistuin ko kello oli jo pual 11! Ihan kauheeta, yleens on ollu hirveetä huamata et on nukkunu johonki varttia vaille yhreksään. Eihän ny yhreksään asti parane maata... No, ei päikkäreitä tännään mukulalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti