sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukuu.

Ikkunan läpi on hyvä kuvata toisen raatamista.

Mulla on blogiummetus. Vähän väliä käy miälesä, että "haa, hiano aihe, tartteeki kirjottaa asiasta postaus". Sit ko tullee konneelle, ni mittään ei tuu ulos. Vaikka naama punasena pinnistäis. No ei mahra mittään. Kyl se siittä sit joskus helpottaa, syän vaikka luumuja.

Joulukuusta vois vääntää aihetta. Eilen ko oli eka päivä, alotin yhtäkkiä hössöttää joulua. En tiiä johtuks se siittä, että kalenterisa lukkee "joulukuu" vai siittä, että tuli lunta. Tein listan jouluherkuista mitä tarttee tehrä etukätteen ja mylläsin kaapeista kaikkee mikä vois liittyä jouluun. Paljoo en löytäny, sain sen verran hillittyä itteeni, etten menny hakemaan vintin kaapista mittään. Siälä ko on 95% joulukamoista. Tarttee säästää niitä tuanemmaks, ettei sitte tuu tyrttymys. Sama juttu joululaulujen kans. Miätein jo, että löytysköhän ratiosta joku joululaulukanava, mut sit tajusin etten niitä kyl kuuntele ko enintään viikkoo ennen aattoo. Sääliks käy kauppojen tyäntekijöitä jotka joutuu kuunteleen niitä kuukauren ennen joulua. Mut siis, löysin kaapista Sarviksen muavisen kynttilänjalan ja sit jonkun metallisen, yhtään en muistanu että oon tommosetki joskus kirppikseltä raahannu. Kiva yllätys, kannattaa ostella niin paljo että osa unohtuu. Lidlin hyasintin koristelin. Siinä vaiheesa kyl jo melkein lährin vinttiin, ei toi ny hääppöseltä näytä, mut luultavasti siältä sipulista lykkää vaan joku mitätön kräki, ni soppiipahan koristeisiin.5 kommenttia:

 1. Vai mitätön kräki :D Eiköhän se pieni sieltä ponnista. Ihanat värit pöytäliinassa.

  VastaaPoista
 2. kaikki alkuhan on aina pientä:) kyllä kukkasi vielä komistuu.
  Iloisen punaiset kynttilänjalat.

  VastaaPoista
 3. Tankki2.12.12

  No on kyl onneton kukkane.

  VastaaPoista
 4. Kohta sää saat postata siitä, miten sää kohtasit valkoisten lamppujen keskittymän :D

  VastaaPoista
 5. Kyl ne Lidlin hyasintit aina aikamoisia kräkejä on, totaki oli kasteltu ihan liikaa. Ei sipulikasvi niin hirveesti vettä tartte, varsi vaan vennyy turhan pitkäks.

  No niisä lampuisa on kyl taattu postauksen aihe. :-D

  VastaaPoista