maanantai 3. joulukuuta 2012

Sivistystä.

Kuva täältä.
Kakku kysy mua tosa syksyllä kanssans balettiin. Niinpä sitte eilen ajeltiin Turkuun kattomaan venäläistä Joutsenlampee. Kyl ne vaan komiasti veti. Se oli niin hiano ko se pääjoutsen nutkutti sitä päätäns ihan ko joutsen. Ja sillä oli pohkeet ko tennispallot. Ja kauhia ko ne oli laihoja. Ei sitä kauheen miähekkäänä piretä, mut kyl siinä jottain seksikästäki oli ko miäs tiukoisa trikoisa loikki lavan poikki. Kaikin pualin hiano esitys.

Mut ei niin hyvvää, ettei jottain huanooki. Muitten kattojien päänupit oli sen verran näköalan tiällä, että polvesta alaspäin ei kauheesti esiintyjiä nähny. Ja sit ne etuilevat mummot. Kuis niin röyhkesti kehrataanki kävellä koko vessajonon ohi ja narikkajonosa ängetään tosta vaan kyynerpäätekniikalla muitten erelle. Ei ne mitenkä vaivasilta näyttäny, tai muutenka siltä että tarttis mittään etuoikeuksia. Jos oikeesti on syytä etuilla, ni siihen vois selittäen kohteliaasti kysyä luvan. Ei kovin sivistynyttä. Sit ko mää oon yli 70, ni luppaan olla etuilematta.

2 kommenttia:

  1. Mä mietin joskus, että mihin niillä mummoilla on aina niin kiire, kun kerran eläkkeellä ovat ja aikaa olisi vaikka kuinka jonottaa kassoilla yms. Tulin siihen tulokseen, että niillä on aina niin kova pissahätä ja virtsanpidätyskyky ei ole ennallaan, niin onhan sitä kova hoppu.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kommentti Jaanalat:)) tääl yks eläkeläinen hirnuu naurusta, silmät ja pöksyt märkänä:))

    VastaaPoista