tiistai 11. joulukuuta 2012

Valoja ja verhoja.


Mun piti säästellä tota joulutouhua, laittaa sit vasta likempänä. Mut kuis kävikä, nyt on sit huusholli täynä jouluvaloja ja jouluverhoja ja joulutuukeja. Yhret uuretki valot ostin, vahinkosa punaset. Mää en yhtään tykkää värillisistä valoista. Mut no, parempi punaset ko vaikka siniset tai vihreet. Nyt sentään näyttää niin ko olis hiillosta muurin päällä, eikä mittään diskoo.

Kuvasa se ei kyl näytä hiillokselta, ehkä diskolta.


On tuala puskasa valot, katto tarkkaan.
Ompelin erellispäivänä keittiöön jouluverhot, ko ei oo hyviä kirppikseltä löytyny. En oo ihan varma, että näyttääks ne jouluselta vai kesäseltä. Eteiseen ompelin kans piänen verhon ja syämähuaneeseen ryästin verhot meijän makkarista. Ehkä siks mää touhuun tätä joulua niin paljo, ko kerranki ollaan jouluna kotona.

Kesäset vai jouluset?6 kommenttia:

 1. Mää sanoisin, että tosi hyvät verhot kun on molempia, kesäiset ja jouluiset :) Menee mun mielestä kumpaakin vuodenaikaan tosi hyvin. Mää rupeen nyt ripustelemaan myös palloja ikkunaan, näytti niin hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Jouluiset verhot ja jouluinen koti;) mukava teijän on siellä olla ja joulua viettää:)

  VastaaPoista
 3. Jouluista on ja nätit on jouluverhoiksi.

  VastaaPoista
 4. Se on vaan hyvä, jos on joulu ja kesäverhot samassa. Keväällä ja syksyllä kun vähän silmiä siristelee niin ei tarvii ikinä vaihtaa!

  VastaaPoista
 5. Nii, ja kyllähän nyt yks diskokin jouluna menee...

  VastaaPoista
 6. Vanhaksi taidan tulla, kun tekisi mieli jouluisia verhoja. En ole ainakaan koskaan aiemmin vaihdellut verhoja jouluksi. Kivalta näyttää! Nyt kun laittaa joulukoristukset, kerkiää katella niitä pidempään. Niidenkin laitto tuntuu nykyään jo minustakin ihan "must"-jutulta.
  Siispä jouluisia verhoja suunnittelemaan...

  VastaaPoista