sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kynttelikkö.


Tuunasin kynttelikön, ku en tykkää niistä muavisista koristeista. Viime jouluna toi kynttelikkö oli ihan alasti, nyt tein sille lämmikettä. Luulis että joku muuki olis keksiny ton, mut ainaka googlen kuvahaulla ei löytyny tommosta kynttelikköö. Jos joku haluaa kans kokkeilla, ni täsä ohje:
Lua jostain tavallisesta sukkalankasta 15s kolmosen puikoille. Jaa silmukat kolmelle puikolle. Kuro oikeeta niin pitkälle ko tykkäät. Mää kuroin jottain 15 kerrosta. Ja päättele lankat.
Mää tein ton korkuset siks ko aattelin että se voi kuumentua liikaa tualta yhäältä. Ja muutenki on mun silmään hyvä tommosena. Kauheesti olis tehny miäli tehrä värikkäitä raitoja eri lankoista, mut hillittin itteni ja pysyin yksinkertasemmasa.


Kikillä oli eteisen esittely -haaste. Meijän eteistä on mahroton kuvata sillai että sais kaiken kuvvaan ko se on niin piäni. Mut tosa on nyt kumminki vaan yks kuva. Vasemmalla ulko-ovi jossa roikkuu kesänen hyänteisverho, oikeella rappuset vinttiin. Portti on äSsän jäljiltä, mut luulen että sitä tarttetaan ihan täsä lähiaikoina taas. Koo on aika kiinnostunu rappusista.


8 kommenttia:

 1. Mää yleensä ymmärrän vaivatta sun murteen, mutta nyt tuli niitä asioita mitä mää en ymmärrä; luo silmukoita, tavallinen sukkalanka, jaa kolmelle puikolle :) Hyvältä näyttää entinen nakukynttelikkö :)

  VastaaPoista
 2. No, pyyrät äitiäs suamentammaan. :-)

  VastaaPoista
 3. Mukava näköiset kynttilän vaatteet,:) Kiva idea.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvän tähden kumminkin, kun tuli hieno kynttelikkö tuunattuna. Hyvä idea, ja minusta nuo ovat juuri sopivan korkuisia noihin kynttilöihin.

  VastaaPoista
 5. Pitäsköhä miun nyysii idea ku miekää en tykkää niistä muovihärpäkkeistä. Tuo on nimittäin tosi nätti!

  VastaaPoista
 6. Hyvä ettei kynttelikön tarvi olla alasti :) Kivan näköinen!
  Mulla lopetti meiän molemmat vanhat kyntteliköt palamisen heti kun sain vaihettua niihin osaks uudet lamput :(

  VastaaPoista
 7. onpas hauskat sormikkaat kynttelikölle, ihana idis!

  VastaaPoista
 8. On kyllä hieno! Hyvä idea :)

  VastaaPoista