maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kirppis ja kirppis.


Löysin Kangsalta uuren kirppiksen. Tosin se on ollu paikallans jo tammikuusta lähtien, mut milläs sitä olis ennen huamannu ko nyt vasta saivat kunnon teipit ikkunaan ja kyltin. Kyltisä lukkee Pelastusarmeija. Löysin siältä mukuloille pussilakanan ja lakanan, sekä pari tyynyliinaa. Kaikki muu onki sit Lähetystuvan satoo, joka näisä kuvisa näkkyy. Ihana lähetystupa.

Pupu Tupuna -haalari, kokkoo 70cm, sammaa kokkoo paita. Hailakampi paita Koon kokkoo.

Ne tyynyliinat ja sitte ilmeisesti äitiyspakkauksen laatikkoon tehty  reunahörhelö. Mun piti tehrä siittä ittelleni hame, kuminauha vaan reunaan, mut sainki nyt toisen irean.

Se pussilakana ja lakana. Lakana on kauhian piäni, mut jos siittä raskittis vaikka tehrä jottain, on vaan aika ohutta.

Mitäköhän mää näillä teen? Mennee varmaan teini-ikäselle. Oottelen sit kai 10 vuatta? ÄSsällä on tommonen punanen raitatakki nyt käytösä, aika lailla piänempi.

No tää nyt ei oo retroo, mut taisin löytää tän kesän lempivaatteen. Mikä liä Elloksen hame.  Mistä mää saisin miähen jota kiinnostais mun blogi? Sais auttaa kuvvaamaan. Taas tämmänen kuva jossa tiiraan, että joko se ittelaukasu otti kuvan. Juu otti se sit just. Tää oli paras niistä kolmesta yrityksestä joitten takia mää juaksin erestakas.

Tää ei oo mun löytö, vaan kaveri toi tän mulle kirppikseltä. Tai toi Koolle, millai se nyt menneeki... Ihana haalari!!!

11 kommenttia:

 1. Mesis3.6.13

  Oletpa kivoja löytöjä taas tehnyt. Tuo Pupu Tupuna sykähdytti. Tuli mieleeni aika, kun oma lapsi oli pieni ja hänelle luin noita kirjoja.

  Hauska kuva Sinusta =D

  VastaaPoista
 2. Mieletön toi pupuhaalari! Etkös sä tykännytkin Pupu Tupunasta? Muutkin ostokset on kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Mää luin itte paljon Pupu Tupunaa kun opin lukemaan. Muistan ku opettaja päivitteli meijän äitille, että kylläpä se Maija niitä ahkerasti lainaa kirjastosta. Nyt luen niitä äSsälle ja seki tykkää kauheesti. :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana nostalginen Pupu Tupuna, niitä tuli aikoinaan luettua omalle ja muille mukuloille.

  Siulla on oikia kirppari silmä, kun aina löydät vaikka ja mitä:)

  VastaaPoista
 5. Mikä ihana Pupu Tupuna :)

  VastaaPoista
 6. ♥ aivan huippu-kivoja löytöjä! Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Mie haluun siun kaa kirppareille! :D Mitä löytöjä ♥

  VastaaPoista
 8. Mä haukon täällä henkeäni noista tupunoista! Mahtava löytö <3 Jos joskus raaskit myydä, niin muista mua ;)

  VastaaPoista
 9. Muistelin tässä pari päivää sitten kuinka opin lukemaan ekan luokan syksyllä. Pupu-Tupunaa nimittäin. Blogiisi eksyin Taivaannaula hakusanalla. Ihana blogi! Minä olen säilyttänyt mummovainaan räikeänkukikkaita 70-luvun tekstiilejä ja blogistasi välittyy sama lapsuuden tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan hauskaa, että eksyit tänne sillä hakusanalla. Taivaannaula on nimittäin se syy, jonka vuoksi tämä blogi ei enää päivity. Retroilen kyllä edelleen, mutta se aika joka arjesta liikenee tietokoneella istumiseen, uhrautuu nykyään Taivikselle. Luin sun postaukses viime perjantailta, hianoo! Kiva kun päätit laittaa jäsenhakemuksen, tervetuloa mukaan. Suosittelen tulemaan tapahtumiinkin, viihdyt varmasti. :-)

   Poista
  2. Kiitos :) Täytyy uskaltautua jossakin vaihteessa :)

   Poista