lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pikakahvetta.


Pyysin tosa joskus kaverilta vähän pikakahvijauhetta. Piti käyttää se leipomuksiin. Osan käytinki, mut loput join. Oho. Ostin ison pussillisen lissää. Jotenki se pikakahve maistuu mukavalta, siittä puuttuu semmonen kitkeryys joka mua suaratinkahveesa häirittee. Ja toi pikakahve on niin helppoo. Mut koska monet ei laske sitä "kunnon kahveeks", mää voin erelleen ylpeenä kertoo olevani teenjuaja. Teetä mää tosa yläkuvasaki nautin. Olkoot vaikka kallista kissan paskomaa kahvia, kyl sen aina tee voittaa.

Suklaakuarrutetut kahvipavut on ihan paras herkku! Eikä toi pikakahvekkaan pahhaa oo jos laittaa kolmasosan punasta maitoo...

9 kommenttia:

 1. No ei,maistoin kerran noita suklaapapuja ja voi ei pois piti sylkeä,huh.
  Makuja on moneksi yks tykkää ja toinen ei, mutta tee on parasta.
  Miltähän maistuis suklaalla päällystetty tee-lehti:))))

  VastaaPoista
 2. Niinpä, makuja on monia. Määki oon nähny meillä semmosia hämmentyneitä ilmeitä viarailla ko oon niille kahvipapujani tarjonnu. Mut mun miälestä niitä on ihanaa rouskutella, aina vähintään 3 kerralla suuhun. Suklaateelehdet olis tiätysti luultavasti viälä herkullisempaa. :-D

  VastaaPoista
 3. Mesis8.6.13

  Olen itse siirtynyt suodatinkahvista pikakahviin muutama kuukausi sitten, ja tykkään. Meillä isäntä juo teetä, tai pelkkää vettä, kun kahvi närästää. Jouduin aina tekemään erikseen hänelle teeveden ja itselle kahvin. Nykyään laitan veden kahvikeittimen läpi ja saamme siitä kumpikin oman juomamme samalla kertaa.
  Minä laitan kahviin sokeria ja punaista maitoa ja hyvää on.

  VastaaPoista
 4. Se kaveri, jolta sain sitä pikakahvia, juo sitä siksi koska tavallinen kahvi ei sovi sen vatsalle. Onko, Mesis, sun miehes kokeillu juoda sitä pikakahvia? Jos se vaikka ei närästäis.

  VastaaPoista
 5. Meilläkahvin keittontarkoittaa sitä, että ensin jauhetaan myllyssä pavut, jonka jälkeen mutteripannussa keitetään espresso ja sekoitetaan lämpimään maitoon... Meillä ei ees oo tavallista keitintä:p. Mutta silti minäki juon pääosin pikakahvia;)! Sellasta luomua reilun kaupan kohveiinitonta, joka maistuu ihan yhtä hyvältä ainaki melkein ku perusteellisesti keitetty latte:).

  VastaaPoista
 6. Voi mitä ihania kirotusvihreitä tuossa oli, mutta jospa sisältö menis perile;)

  VastaaPoista
 7. Mesis9.6.13

  Maija, mieheni ei ole kokeillut juoda pikakahvia. Minäkin olen jostain kuullut, että sellaiselle henkilölle, jolle ei suodatinkahvi sopinut, niin pikakahvi sopi. Pitääkin kysyä, josko miehelle kelpaisi, -edes kokeeksi :)

  VastaaPoista
 8. Minä juon sekä tavallista kahvia että pikakahvia että cappucinoa pikajauheesta. Noita kahta viimeksi mainittua silloinkin, jos vatsa vaivaa, eli ne ei niin ärsytä...tuota kissankakka kahvia en kyllä joisi :)
  teetä tulee juotua enemmän talvella, pitäskin kyllä tehä taas ite jääteetä, sitä tulee joskus ostettua kesällä.

  VastaaPoista
 9. Sun täytyy vieraiden sijasta tarjota kahvipapuja katille, jos hän ne kelpuuttaa kakittavaksi, niin 300 euron kilohinnalla siinä olisi jo oiva bisnes :D Onko nämä sun pavut sieltä irtokarkkilaarista vai kuorrutitko sää ne ite ihan oikeista pavuista? Mietein, että miten niistä ei nyt joku tykkäisi :D

  VastaaPoista