sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ramuton mukula.


ÄSsä oppi ajamaan pyärällä. Nyt se ajjaa ympyrää autotallisa. Vauhti on kauhee ja välillä se täräyttää päin seinää tai tavaroita. Autotallin ulkopualelle ko uskaltautuu, ni varmasti mennee nurin, se kun suuntaa heti johonki kyntöpellolle. Normaalisti voi olla montaki semmosta päivää, ettei siltä pääse poru, mut tännään on päässy jo ainaki kolme. Tarttee hommata kaappiin lissää laastareita ja kaivaa kypärä siältä mihin se on piiloutunu. Se on aika ramuton mukula. Sais opetella ajamaan hittaasti kans.


Oli muuten taas vaikeuksia keksiä postaukselle otsikko. Miähen ehrotukset oli:
Täsä kohtaa oli ennen kauppa.
Mitäs, kylhän uuresa autosa koukku tarttee olla.
Sekaleipä.

8 kommenttia:

 1. Oi voi. Mutta kun ajaa kovaa niin pysyy helpommin pystyssä kun ajamalla hiljaa. Kokeile vaikka. Onneks lapset on kestäviä.

  VastaaPoista
 2. Hieno saavutus tuo pyörällä ajon oppiminen:)
  Se mei koiruus täyttää kohta 8v.Eli siis vanha.

  VastaaPoista
 3. Mesis2.6.13

  Eipä siinä taida kolhuilta välttyä, kun pyörällä alkaa ajella. Puhallusta pipeihin.

  Tuo otsikko, ramuton mukula. Tankkasin moneen kertaan, että mitä siinä lukee. En ole koskaan ennen kuullut sanaa ramuton. Mitä se oikeesti tarkoittaa? Onkohan se sama kuin holtiton? :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, loppujen lopuksi äkkiä pyöräilyn taidon oppii. :) Mä muistan, kun lapsena kerta toisensa jälkeen tuli asfaltti-ihottumaa, kun ei millään meinannut muistaa ;) tai ei halunnut muistaa ;) ettei pyörällä pääse kolhuitta siirtymään ajoradalta jalkakäytävälle. ;)

  VastaaPoista
 5. Ramuton on taas tätä loimaanmurretta. Kai se on vähän niin ko villi, raju tai riehakas. :-)

  VastaaPoista
 6. meil on kanssa innokkaita fillaristeja ja kova hinku ois tohon pihatielle jatkuvasti ajamaan! välillä oon päästänytkin kun on onneksi päättyvä tie tuo meidän tie ja tokavika talo, eikä vikassa edes asu ketään :)

  VastaaPoista
 7. Uusin villitys on nyt alasti pyäräileminen kuulosuajaimet pääsä. :-D

  VastaaPoista
 8. Sullahan on nyt otsikoita jemmassa niin voit käyttää niitä tulevaisuudessa :) Se on stressaavaa tuo pyöräilyn oppiminen. Ei lapsille, mutta äideille, jotka seuraa sitä hillitöntä menoa :D

  VastaaPoista