lauantai 14. kesäkuuta 2014

Arjen klassikoita.


Mää lährin ruakakauppaan, mut enhän mää voinu olla menemäti samalla Mobiliaan ko siälä oli tännään Arjen klassikot -tapahtuma. Olihan se melkein samalla suunnalla.

Autokuume vaan kasvo entisestäns, voi ku mää voisin hankkia jonkun vanhan söpöliinin. Niitä piisas Mobiliasa. Hianosti ihmiset oli tuanu autojans paikalle. Ainoo mitä jäin kaipaamaan, oli joku piäni lappunen tuulilasisa jossa lukis vaikka ees vuasiluku. Jollain jottain tarinaa oliki, mut ei ees viiresosalla.

Tommoset tapahtumat on aina kivoja ko näkkee "tuttuja". Nyt näin Romua, rakkautta ja rikkaruohoja -blogin Annen, tai oikeestaan se näki mut. Se oli kiva, pitkä ja nätti. Sillä on blogisans hyviä kuvia tapahtumasta. Mulla kuvat on nyt vähä piäniä, klikkaa isommaks.


←  Toi namupala oli kaupan.

Tollanen retkipöytä olis ihan mahtava! Ja tollanen matkakeittiö!
Söpösä autosa söpöt renkaat. Halkasija oli varmaan 40 cm.

Autoihin oli hauskaa kurkkia sisälle.


13 kommenttia:

 1. Autotkin olivat kauniimpia ennenmuinoin. Ihanat värit näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i. Nykyään kaikki autot näyttää samalta ja on hillityn värisiä. :-(

   Poista
 2. Oli kyllä kiva nähdä! Mää muuten unohin välittää sulle terveiset Naasilta, se sanos että jos näkyy Rynttistä ni sa terveiset loimaaks, jotenka Terveiset loimaaks! (En mä tiä miten se oikeesti sanotaan.) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terveiset tuli perille! Kyl toi loimaasta kävi. :-D

   Poista
 3. voi ihanuuksia.
  me myötiin viime syksynä mein anglia pois..pääs kyllä hyvvään kottiin naapuripitäjään. ilo sitä on nyt seurata kun se tyyppi ajelee sillä koko ajan.
  Tartteekin maanitella se renkaiden puhkeamisen uhalla ottamaan meidän seuraavan kerran kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai anglia, sehän siinä laulusa kääntyy katolleen. :-D

   Poista
 4. Onhan noi ihania klasikoita, mutta niin ahtaita, tällänen mamma kun yrittäs ahtautua miniin niin kiinni jäis oviaukkoon, mutta sie kun oot norja kuin pajunvitsa ni mahdut varmasti.
  Mieltäni lämmitti kommenttisi jossa harmittelit välimatkaa, mie tiiän että sie tulisit, kiitos:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ne kauheen turvallisiakaan oo. Nykyajan autolla ko pamauttaa päin tollasta miniä, ni eihän siittä jää mittään jäljelle. Mut kauppakassiks mää sen haluaisinki, vois ajella rauhallisilla teillä.
   Tarvittais sellanen teleportti, sit täältä pääsis tosta vaan. :-)

   Poista
 5. Voi että kun iski autokuume! Oisin varmaan poikennu tuolla kans mut meni jotenkin ihan ohi tämmösen tapahtuman olemassaolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No multaki melkein meni. Onneks luin kerranki Kangasalan Sanomat heti ko se oli ilmestyny. Yleens harmittelen ko huamaan ilmotukset myähäsä.

   Poista
  2. Mä bongasin tapahtuman kans vasta edellisenä iltana Aamulehden nettisivuilta. Yleensä huomaan vasta jälkikäteen että ai tommonenkin oli.

   Poista
 6. Tohkeissani selitin miehelle miten tuo Wunderbaumi olisi ihan sun näköinen auto, mutta se onkin kuulemma Volkswageni. No tuplawee niissä oli molemmissa sanoissa :D Mää niin osaan kuvitella sut tuollaiseen ja sitten kun tulisit autosta ulos niin ensin heilahtaisi esiin joku väreihin sopiva retrokassi ja sitten sieltä tulisi loput Maijasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ihana kuvitelma! Kumpa se toteutuis joskus ja mulla olis oma Wunderbaumi. :-D

   Poista