torstai 26. kesäkuuta 2014

Ihan vaan aarteita taas.


Viime viikon reissulla tuli käytyä parilla kirppiksellä. Merikarvian Suuli-kirppikseltä ostin silkkitäkin, ihan uuren veronen ja hintaa oli 4€. Isojoen kirppikseltä sinikukallinen täkki 2€. Sininen täkki olis unelmien täyttymys jos vaan olis kunnosa. Siinä on tahroja ja reikiä. Kankas on sen verran haperaa, että sain pesukonneesta repiesä siihen kymmenen reikää lissää. Mut ei haittaa, leikkimökkiin mää sen ostinki.

Suuli-kirppikseltä ostin myäs yhren verhon verran Finlaysonin Optista omenaa. Kauhee 4 euron hinta parittomalla verholla. Materiaali tuntuu vanhalta, on vetelää ja "isosyistä", mut ossaako joku sannoo koska sitä on tollasilla väreillä tehty? Älkää vaan sanoko että toi on kumminki uutta.


Alla viälä ihana tyynyliina erellä mainitusta paikasta ja sitte ihan paikalliselta lähetystuvalta pari verhoo. Paksua kankasta, värit toisella pualella vastakkaiset.


Viimisimpinä, mut ei vähäpätösimpänä, Sarviksen oranssit kahvikupit. Sain nää pikkuserkulta juhannuksena. Vaatimattomasti 17 paria. Voi hyvänen aika sentään! Kauhiasti kiitoksia, pikkuserkku!

Kannellinen sokerikkonkin tuli kuppien mukana.
Sarvista siinä ei lue, mut sekin on HIANO!

14 kommenttia:

 1. Oikia silkkitäkki on kyllä upea, mahtva löytö

  En muista nähneeni tuollasta omppu kangasta koskaa enne.
  Ihanat nuo kupitkin, .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kauan jo silkkitäkistä haaveillukki. En tiiä tarkotatko väriä vai kuvioo, mut kuasi on ollu viitisen vuatta uutuustuatannosa. :-)

   Poista
 2. Anonyymi26.6.14

  googlasin uteliaana oranssia optista omppua ja ainakin tässä linkissä sellainen näkyy ja myös omppukuvissa, mutta olisiko värit toisinpäin - hmhh -> http://susannantyohuone.blogspot.fi/2010/06/optinen-unelma.html

  terveisin vakilukijasi Tammelasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää googletin kans ja sain saman tuloksen. :-D
   Tartteeki kysellä Susannalta, että pääsivätkö verhot ikkunaan. Mut jos Susannan verhot on vanhempaa tuatantoo, niin luultavasti sitä on tehty käänteisilläki väreillä ja toi munki on vanhaa. Ainaki se on ihanan pehmeetä, nykyajan kankaat on mun miälestä kauheeta pelliä. :-)

   Poista
 3. Mesis26.6.14

  Kyllä sulla on joku ihmeellinen "kirppissilmä", kun aina löydät jotain ihanaa. Tuo silkkitäkki on kyllä upea ja nuo "pikkuserkulta" saamasi kahvikupit viehättäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tännään oli kirppissilmä jotenki ruasteesa. Mut en mää kaupungin kirppiksiltä yleens mittään löyräkkään. :-)

   Poista
 4. On taas kauniita löytöjä! Hyvän malliset nuo Sarviksen kahvikupit. Kuolasin itse sellaisia keltaisia taannoin Lumppulassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä hyvät. Menevät hyvin sisäkkäin ja niistä on hyvä juoda. On jo kahvisteltu niillä huvimajassa ja sit käytetty ihan maitomukeina sisällä. :-)

   Poista
 5. No nyt sulla on kuppi poikineen :D Voit pistää 70-luvun kekkerit pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaset olis hauskat!

   Poista
 6. Mahtava kuosi ja värit tossa sinisessä peitossa. Harmi, jos on jo kovin hapertunu. Mutta toisaalta on siitä silti vielä iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, harmi ko on hapera. Mut tosiaan leikkimökkiin välttää, ko mokoma vaan valmistuis. :-)

   Poista