maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kummanko ennen ottaisit?


Pirkan kirpputorikeskuksesta pikakäynnillä löysin 2,5 euron muavitualin. Oranssi ruattalainen pyllynhellijä, täyrellinen uimavalvojan tuali. Nyt ko viälä saatais mukuloille ne uimakelit.


Vanha tuali joutaaki sit kaatopaikalle. Kyllä mää sen kattelemisesta oonki jo tarpeeks kärsiny, kauhee. Vai mitäs meinaatte, ottaisitteks pihallenne tommosen:


20 kommenttia:

 1. Hieno on. Mulla taitaa olla enempi jotain alemman kuvan tapasta kalustoa ja löytyy pari oranssistakin (tai ainakin joskus ovat olleet sen värisiä). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miäteinki vähän, että mahtaaks toi haalistua aurinkosa. Tarttee varmaan nostaa varjoon. Ja ehkä suajata pakkaseltaki...

   Poista
 2. Muavisen pyllynhellijän ottasin noista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä. Sulla on hyvä maku. :-D

   Poista
 3. Anonyymi23.6.14

  Oi, mikä aarre. Loistava blogi sinulla, pelastit juuri maanantain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos olin avuks. :-D

   Poista
 4. Anonyymi23.6.14

  Juu kyllähän kalustusta täytyy välillä uusia, oranssi sopii uimavalvontaan erinomaisesti :) Mulla on "uus" tuoli kans (äitienpäivänä dyykattu) mut se ei oo noin kaunis :D t. äRrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut dyykattu on sentää paljo parempi ko ostettu. Vaikka toi nyt kyl maksoki vaan 2,5 e, mut kuitenki... :-)

   Poista
 5. Wau! Hieno ilmestys! Kuvittelen itseni tuonne toiseen kuvaan istuksimaan. Paikka näyttää ihanalta ja kesäiseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo sit ettet kuvittele puttoovas laiturilta. On meinaan kylmää toi vesi nyt. :-)

   Poista
 6. No en huoli tuollasta vanhaa vaan ihana oranssi piristää pihamaata.
  mei aitassa on tuon mallisia haalistuneen sinisiä muutama kappale.Pitääkin myydä ne, suunnittelemme pihakirppistä heinäkuulle, tuu ostoksille:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että sullaki tollaset on haalistunu? No joo, kyllä mun tarttee pittää toi piilosa auringolta. Jaa pihakirppis, tuali mulla on jo, mut mahtaiskohan sulta löytyä ajamisen arvosta tavaraa, hyvin mahrollista. :-)

   Poista
 7. Oranssin ottaisin mielelläni...en tuota vanhaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi harmaa on kyllä tosiaan ihan kamala. :-)

   Poista
 8. Mesis24.6.14

  Kyllä tuossa vanhassakin on varmaan luonikas istua, mutta on tuo oranssi vaan niin makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, itseasiassa tossa harmaassa on ihan kamala istua. En tiiä onks siittä toi tekonahkaistuin jotenki aikaa myäten venyny tai jottain, mut pitkään siinä ei viitti istua. :-)

   Poista
 9. Ooo, teillä on lupiineja. Mää olen yrittänyt saada semmoisia kasvamaan, mutta ei onnistu. Ei siemenestä, ei niistä ruskeista pavuista eikä siirtämällä. Ne on niin nättejä :) Pyllynhellijä näyttää kovasti tutulta ja tuollaisilla on tainnut tulla istuttua monessa koulun ruokalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi olla, ettet saa lupiineja kasvamaan? Sehän voi olla hyväkin, niistä voi saada aikamoisen riesan. Nyt huamasin, että meijän lupiinit on karannu heinikkoon, tarttee varmaan ajella ruahonleikkurilla ennen ko leviävät enemmän. Sehän on ihan rikkaruaho. Vaikka myännän kyl, että ittekki tykkään niistä, ei oo montaa kauniimpaa. :-)

   Poista
 10. Meillä ois kans yks tommonen pyllynhellijä vailla kotia, ruskeena tosin. Dyykattiin se pääsiäisenä. Ja kyl se tosiaan kannattaa suojata, haalistuu ja hapertuu luonnon armoilla. Nimim. liian monta harmaaksi hapertunutta ex-oranssia tuolia lähipiirissään nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miäs taas ilahtuu, ko mää ruppeen syksyllä tunkemaan tota tualia sen muutenki ahtaaseen varastoon. Mut en taatusti jätä sitä pihalle. Vai tarttisko mun vaan antaa sen olla, piha tualiks mää sen halvalla ostin....

   Poista