maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ötökkäverho.


Mää haaveilin viälä viime kesän alusa hyttyspyyryksestä, mut sit luin TÄMÄN jutun. Eipä niisä pyyryksisä järkee oo. Jos nyt oikeen yleistää, ni ne viä linnuilta ruuat ja houkuttellee pihalle hyttysiä kauempaaki.

Oon mää niihin hyttysiin jo vähä tottununu, kyllä ne erelleen ärsyttää, mut ei ne oo niin kamalia ko sillon ko muutettiin tänne mettänreunaan. Mulla on suunnitteilla suajata keinun ympäristö valoverhoilla, mut se projekti seisoo ja seisoo. Tiiä sit miks mua tökkii ruveta ompelemmaan semmosta. Valoverhovarastooni kattellesa tuli kuitenki irea vaihtaa ulko-oven ötökkäverho.

Erellinen verho.
Uusi verho.
Verho on kiinnitetty saranan pualelta ovenpiäleen, ei pääse tuuli liahuttammaan ko ovi on auki. Samasta syystä verhosa on kiviä ommeltuna alareunaan. Tosin nyt pari päivää tosa roikuttuans se on venähtäny sen verran, että kivet tuppaa jäämään oven välliin. Tarttee siis nostaa sentin verran, sit ko saa aikaseks.

Silittääkki sen olis voinu...

18 kommenttia:

 1. Tosi hyvännäköinen ötökkäverkko! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 2. Ompas hyvä idea. Tarttis itekin tohon takaoveen jonkunmoinen kissahidaste keksiä, tommonen vois toimia kun sitä vähän vielä jalostais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ku tekis vaikka ovveen sopivan kehikon ja pingottais verhon siihen. Tosin jos kissa haluais siittä päästä ulos, se kyllä menis läpi. Jos laittais verhoo kehikon molemmille puolille, olis tuplavarmistus?

   Poista
 3. miun äiteellä on tuollasta samanlaista kangasta jossain ikkunassa.
  eritäin hyvännäkönen ratkasu. paljon parempi kun ne paksut hampsut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vaan yks kappale tota verhoo, halusin sen johonki näkyvälle paikalle. Toi on kyllä näkyvä, se roikkuu siinä ympäri vuoden, tosin talvella sivuun verettynä. :-)

   Poista
 4. Täälläkin tykätään! Tosiaan voisin vaihtaa parvekkeenoveen jotain kauniimpa. Nyt olen pistänyt siihen kamallimman värisen aluslakanan mitä talosta löytyy - kun kukaan ei halua sitä sänkyynsä niin laitoinpa vallaan oviverhoksi - hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on niin ruma lakana, ettei kukkaan halua sitä sänkyyns, ni sehän tosiaan kannattaa riustaa ovveen. Nyt kyl kehtität siihen jottain muuta! :-D

   Poista
 5. Hieno on verho ja hauskasti muksu näkyy peilistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan sattu kivasti tulemaan vintistä just ko kuvasin. :-)

   Poista
 6. Hieno verho..oikein kaunis jopa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Määki rakastan tota kuasia. :-)

   Poista
 7. Mesis3.6.14

  Tosi nätti verho. :)

  VastaaPoista
 8. Samoissa puuhissa näemmä pyörit kun minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se taitaa olla ajan henki. :-D

   Poista
 9. Siitä tuli kyllä tosi tosi paljon hienompi kuin sellaiset Ötökän muoviplätkylät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne plätkylät on kauheita! :-)

   Poista