keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ihan merkkivaatteita?

Eilisen postauksen Forget-Me-Not:sta ostin Koolle froteepairan. Näyttää olevan Tirsokas valmistajana. Kattelin, ettei ennää kyseinen firma taira tehrä paitoja, pelkästään vaippoja ja asusteita, mikä on harmi. Vaikuttaa meinaan hyvältä pairalta.


Ittelleni ostin ruskeen kukkapairan. Voiks olla mukavampaa vaatetta! Joku on joskus ratkonu siittä irti laput, mut eiks senki silti voi laskee merkkivaatteeks? 


Yleens rajaan ostosteni ja kirppislöytöjeni esittelyt retroon, mut en malta olla mainittematta uusia kenkiäni. Löysin eilen Pikon kirppikseltä jalkoja hellivät El Naturalistan kengät. Luulin ostaneeni tummanruskeet, mut kotona ilokseni huamasinki, että ne on mustat. Mustia oon haikaillu, kyl mulla ruskeita kenkiä piisaa. Maksovat kyl kakskymppiä, mut säästihän siinä yli satasen.

Kuvasa kans Marimekon uurenveronen mekko jonka löysin äSsälle vitosella.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, ja kaikki tuli taas muka tarpeeseen. :-D

   Poista
 2. Miun El naturalit mäni roskiin viime viikolla. .pohja suli uunin päällä ku kuivasin. .Arvaa potuttaako vieläki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hyvänen aika! Kauhee kohtalo sulla! Täytyyki olla varovainen omiens kans. Onhan niisä jotkut luannonkumipohjat, kai ne sitte sullaa helposti.

   Poista
 3. ForgetMeNot on ihana ja kivat on löydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Forget-me-notin takia vois käyrä vähä usseemminki kaupunkilla. :-)

   Poista
 4. Vanha kenkähullu kiinnitti huomion vain noihin ihaniin kenkiin, noi on varmasti hyvät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tosiaan on hyvät! En tiiä mitä taikoja ne käyttää kenkätehtaasans, mut huanoja El Naturalistoja en oo ikinä viälä nähnykkä. Onhan ne melko arvokkaita, mut kyl ne sitte kestääki.

   Poista
 5. ♥tosi kivoja löytöjä! Mukavaa päivää Maijalle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa päivää sullekki. :-)

   Poista
 6. Hienot löydöt! El Naturalistan kengät on kyl hyvät jalassa. Niillä kävelee vaikka kuuhun ja takaisin =)

  Tää on nyt toinen kerta ku kuulen kehuttavan Forget-Me-Nottia (tai siis oikeastaan kolmas kerta, ku aikaisemmassa kommentissakin on kehuttu sitä). Mun tarvii varmaan ihan oikeasti lähteä Tampereelle sen takia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. El Naturalistat on täyrellinen kenkämerkki ainaki mun jaloilleni. Suasittelen kyl tosiaan käymään Tampereella, jos sen Forget-me-notinkin takia. :-)

   Poista
 7. Mesis2.10.14

  Jestas kun oot löytänyt luonikkaan näköiset kengät. Mistähän itse löytäisin mustat kävelykengät kun edellisistä meni pohja poikki. Ihmettelin märällä kelillä että miksi sukka tuntuu märältä.
  Hienon paidan olet kans itsellesi löytänyt (sulaudut niin hyvin tapettiin ja pöytätuukiin värien puolesta =D) ja Koolle hienon raitapaidan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tullu kameleontti! Apua!
   Toivottavasti sää löyrät omat El Naturalistat, niistä ei ainaka pohja ekana hajjoo. :-)

   Poista