torstai 9. lokakuuta 2014

Ulkokatsaus.

Leikkimökisä alkaa olla nyt kaikkee mitä tarvitaanki, kuten eilisestä postauksesta kävi ilmi. Sisäpualen maalauksen lisäks puuttuu ulkopualelta ripoja ja listoja, mut tärkeimmät on hoirettu. Täytyy viimeistellä leikkimökkiraportti viälä ulkokatsauksella.

Yks tärkeimmistä; kissanluukku.

Silta ojan yli. Toi me kannettiin likkojen kans paikoilleen kolmestaan, aika vahvoja mukuloita.

Leikkimökin viäresä on iso kivi, sen päälle päästäkseen sitä siltaa tarttetaan.

Mökin takanahan tarttee olla huussi, niin on meilläki.

Jokos nyt alkais leikkimökkijutut riittää? No, joo.

14 kommenttia:

 1. Mä haluisin ittelleni leikkimökin :D Ei lapsena koskaan ollu...Kyl siel sais sit tytön lapset ja tuttujen lapset kans leikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän olis mukavaa jos sitä sais lapsetki käyttää. Sää et ainakaan oo itsekäs! :-D

   Poista
 2. Sama täällä, oma leikkimökki ois ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olis sitte hyvä projekti Ikämiähelle ja Aikamiäspojalle ens kesäks. Kosotätin oma leikkimökki...

   Poista
 3. Mesis9.10.14

  Leikkimökillä on oikein ukohuussi =D

  Komea kivi. Varmaan mieluinen lapsille. Me aina kiipeiltiin lapsena kiville. -Jospa äiti olisi tiennyt..........ei oltais sen jälkeen kiipeilty.
  Hienoa kun olette tehneet kissaluukun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kans piänenä kiipeiltiin isolla kivellä aina ko käytiin tätin tykönä Taivassalosa. Oli se hiano kivi! Meillä ko suurimmat kivet pihalla oli nyrkkiä piänempiä ja muutenki seutu oli täysin tasasta.

   Kissanluukkuhan se tiätty leikkimökisä olla pittää. Saa sitte Putte lämmitellä talvella siälä jos ei heti sisälle pääse. Laitan sinne viälä sen oman styroksilaatikon, siälä on lämmin pakkasilla. Viime talvet se laatikko on ollu huvimajan pöyrällä ja ovvee on tarvinnu pittää koko talven raollans. Ahrasta siälä on ollu juara kuumaa kaakaoo talvisin ko kissa on vallannu pualet pöyrästä.

   Poista
 4. Voi että, siellä on kaikki! Mahtava, tuo kivi myös, hyvin mietitty sijainti mökille. Lapsuuden kesähuvilan isoja siirtolohkareita muistelen haikeana, ne on mahtavia leikkipaikkoja lapsille.
  Saa jatkaa esittelyjä mökistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää halusin ehrottomasti mökin tohon paikkaan. Ennen siinä oli valtava pelliseinäinen lehtikomposti, tontin kauneimmalla paikalla, ihan hullua.

   Poista
 5. Tuo kivi on ihan huikea. Se tekee leikkimökistä täydellisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sen päällä kasvaa vadelmiakin!

   Poista
 6. äRrä9.10.14

  Kiitos myös tästä ulko- ja kivikatsauksesta, kodikas mökki ja upea kivi! Voi saispa tuollaisen.. Meidänkin maalla joskus "kivikaudella" ollut isoja kiviä, mutta ne on nyt (tod.näk.) kirkon seinissä paloiteltuna. Jäänteistä päätellen paljon pienempiä ovat olleet kuin tuo teidän jätti. Onnea vaan uuteen leikkimökkiin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosta onnittelusta kekseinkin, että tarttee pittää siälä tuparit. Onneks tota meijän kivvee ei oo pilkottu kirkon seiniin. :-)

   Poista
 7. Anonyymi10.10.14

  Mulla oli oma leikkimökki lapsena - siellä nukuin kesät teininä ja luin salaa Carter Browneja ;)) - omilla lapsilla on myös leikkimökki, joka on ollut kovassa käytössä kotileikeissä; lapsenlapset ovat poikia, joita ei kiinnosta kuin pelit - niitä siellä onkin pelattu - mummina "leikin" mökissä joskus salaa - kävin juuri peittämässä nuket talviunille ja siirsin pari pihatuolia sisälle varastoon...
  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää ootki ollu teininä sivistyneempi ko mää. Mää luin vaan Aku Ankkoja ja kuuntelin Metallicaa siälä leikkimökisä.
   Älä turhaan salaa leiki, siittä sais kylillä miälenkiintosen maineen ko siälä joka päivä ihan avoimesti leikkisit. :-D

   Poista