perjantai 10. lokakuuta 2014

Kirppikseltä.


Nyt on ollu hyvä kirppistuuri. Loimaalta ihanalta kirppismummolta ihana ruskee posliinikello, soppii aika hyvin tapettiin, eikö? Samaisella kirppiksellä oli ihana nainen joka paljastu lukijaks. Ihanaa! Terkkuja vaan sinne K-kulmalle.Lopultaki löysin semmosen leipäkorin jota oon ettiny. Se on muavia, se on piäni, ja varsinki: se on oranssi!Oon löytäny kans peltipurkin jossa on perhosia ja petunioita. Aattelin viärä sen huvimajaan, mut ei sitä nyt talveks kannata viärä sinne ruastumaan. Alkaiskohan purkit jo riittämään?Riittävästi pitäis olla emalilautasiaki, mutko... Keltasia syrämmiä!

Näin tällä kertaa. Ookko itte löytäny jottain viime aikoina?

11 kommenttia:

 1. Voi että kun ihania löytöjä. Tuosta perhos/petunia -peltipurkista tykkäsin oikein tosi paljon. Kello sointuu tapettiin vallan mainiosti.
  Oikein on onnistuneet löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää kans tykkäsin, että löysin kerranki tarpeellista tavaraa. Tai no, ehkä ilman purkkia ja lautasta nyt pärjäisin... :-D

   Poista
  2. Ilman tuollaista purkkia ei missään nimessä pärjää :)

   Poista
 2. Anonyymi10.10.14

  Voi kiitos tuosta ihanasta, jos minua tarkoitat. Enpä ole tiennyt olevani. Koitan etsiä tavarat mahdollisimman pian yhteen paikkaan, kun yllättävästä surustani vaan selviän. Tänään yritin saada ajatukset muualle ja kiersin Forssan kirppareilla. Hyvä saalis vähän piristikin. K-kulmalta terkkuja takaisin.

  Terveisin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sua mää just tarkotin! Kyllä sää ihana olet ko mukavia juttelit ja meinaat viälä mulle tavaraaki penkoo. Mut kurja kuulla että on surua, voimia siihen, toivottavasti ei mittään ylipääsemätöntä.

   Poista
 3. Mahtavat ja miulle muistorikkaat löydöt. Lapsuuden kodin seinällä raksutti tuollainen kello ja leipiä pidettiin just tuollasessa korissa. Nii ja mummolla oli perhospurkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se uskomatonta, että sulle on aina nää mun romut tuttuja! :-D

   Poista
 4. Hauskoja löytöjä olet tehnyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne tosiaan hauskaa löytää. :-)

   Poista
 5. Ooih, tuo syränlautanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki arvasin, että vois olla sun miälees. :-D

   Poista