torstai 22. elokuuta 2013

Mitä sulla on laukussas?


Siivosin käsilaukut. Muavilusikoita, rusinoita, kankaisia ja paperisia likasia nenäliinoja, kiaroon kattova lelukissa, korvatulppa... Kaikenlaista siis löyty. Mulla on täsä kesällä ollu neljä eri laukkua käytösä, yleens vaan siirrän avvaimet ja kukkaron laukusta toiseen. Siivous oli tosiaan tarpeen, se kasa roskaa ja murusia jotka lähti roskiin, taisi jo tuntua laukun painosa.

Heijastin, teepusseja, leluauto, kosteuspyyhkeitä, sualaa, hiuslenkkejä, kankaskasseja, kynsiviila, postimerkkejä... Mitä sun laukustas löytyy?13 kommenttia:

 1. No just näitä samoja :D nykyään olen tylsä ja siivoan suht säännöllisesti koska kaikki vältäämätön tavara täyttää kassin tehokkaasti eikä satunnaisille matkaajille olisi tilaa...

  VastaaPoista
 2. Vaihdoin laukun äskettäin pieneen versioon ja sieltä löytyy rahapussi avaimet ja kännykkä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on laukussani Syksy. :) ja villasukat. Ja joka kassissa pojalle varahousut. Ja murentuneita keksejä. Ja hiekkaa. Lompakko joskus mukana ja avaimet. Päänsärkylääkettä. Kalenteri. Puhelin. Toinen puhelin ja kamera. Näillä pärjää. Ihme juttu nuo keksin murut. Niitä on aina ja joka kassissa!

  VastaaPoista
 4. Jestas mitä kaikkea sieltä löytyy! Pääsen siinä mielessä helpommalla, että mulla ei ole lapsia, joten lelujen ja rusinoiden määrä on pienempi :-D
  Mutta koska vaihdan käsilaukun vain muutaman kuuauden välein, kertyy sinne aika paljon. Äskettäin löysin ystävän polttareista jääneen kassan, jota kaivattiinkin jossain vaiheessa iltaa enkä tajunnut että se on mulla - moneen viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Mulla on ostoslistoja, kaupankuitteja, muovihanskoja, muutama kangaskassi, kalenteri, kyniä(monta)(koskaan niitä ei löydy, jos pitää kirjottaa)kolikoita pohjalla ja taskuissa, huulirasva, heijastin, sähkölamppu jne muuta "pientä" ;))))

  VastaaPoista
 6. Miulla on käytössä marimekon olkalaukku. sen sisältö on aivan järkky. En tarkkaan edes tiedä mitä kaikkea siellä on, mutta paljon siellä on KAIKKEA :D Mieletöntä mylläystä kun on vahingossa sujauttanut avaimen "isolle" puolelle, enkä pikku-taskuun..

  VastaaPoista
 7. Mulla kerääntyy elokuvapääsylippuja, teatteripääsylippuja ja käsiohjelmia käsilaukkuun. ;)

  VastaaPoista
 8. Ei ole laukkua. Taskusta löytyy kahden kodin avaimet ja lompakko. :)

  VastaaPoista
 9. Tiesitkö mistä tietää, että ihminen on tunnollinen? Tunnollisella ihmisellä on aina postimerkkejä mukana. Se sanottiin yksi päivä telkkarissa. Siinä vaiheessa mä ihmettelin, että eikö kaikilla ihmisillä oo aina postimerkkejä mukana??? Ei kuulemma oo?

  VastaaPoista
 10. ♥ no,huh, en uskalla katsoa omaan laukkuuni :) :)

  VastaaPoista
 11. Mulla on puhdistuspyyhkeitä myös, mutta ne on mulle itselle :D

  VastaaPoista
 12. Kyllä se taitaa olla sillai, että käsilaukku on monella semmonen runsaurensarvi josta löytyy mitä vaan. Ainaki niitä keksinmuruja. :-)

  VastaaPoista
 13. Mulla on kasseissa aina päänsärkylääkettä, maitohappabakteereja, kyniä, nenäliinoja (käytettyjä ja puhtaita), kärrypimpuloita, kolikoita ja älyttömästi jotain ihmeellistä putua... Saara

  VastaaPoista