keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pikon Kirppis


Edit: Pikon kirppis on tavallaan muuttanu, rakennus on sama ja osa tiloistaki, sisäänkäynti on vaan vähän peremmällä. Kirppiksen yhteydessä on kans lounaskahvila.

Tällä errää viimisenä esiteltävistä Kangasalan kirppiksistä, on Pikon Kirppis. Vaikka se on Kangasalan kirppiksistä kaikista lähinnä meittiä, sinne tullee silti aika harvoin mentyä. Syynä voi olla ehkä se, että siältä harvemmin löytyy mittään retroo. Enimmäkseen siälä tullee vastaan tekokynsiä ja muativaatteita, joten sinne siis jos semmosista tykkää.


Syksyllä valmistuu laajennusosa, jonne tullee kahvila. Yläkerrasahan onki jo kiinakauppa ja askartelutarvikkeita (laadukkaita semmosia), ilmeisesti ne liittyy jotenki tohon kirppikseen.


Vaikka mun suttusista kuvista vois toisin päätellä, se on siisti ja yleisilmeeltään mukava kirppis.


Satuin kuulemaan ko asiakkaana ollu äiti sano tytölleens, että "Kattos ko tossa taulussa on Jim Morrisonin kuva.". Teini kysy, että "Kuka se on?". Multa pääsi tirskahdus, teinit on niin eri maailmasta. Mun maailmasa kaikki tiätää kuka on Jim Morrison.

Löytyy siältä lapsillekki paljo kaikkee. Varsinki kirjoja ja vaatteita.

Pikon kirppis              Aukioloajat:
Kangasalantie 960          ma-pe 10-18
36200 Kangasala            la 10-15
045 359 9309               su suljettu

Muista Kangasalan kirppiksistä täälä, täälä, täälä, täälä ja täälä.

2 kommenttia:

  1. No kyä ny Jim Morrison kuuluu tietää! Hyvänen aika, eikö ne opeta sitä koulussa.
    Kivan näköinen kirppis, itse käyn luvattoman harvoin. Tällä viikolla kävin kyl kierrätyskeskuksessa, mutta en löytänyt etsimääni.

    VastaaPoista
  2. Samaa ihmettelen miekin, ettei nyt Morrisonia tietäny:)))))
    Mukavan näkönen kirppis.

    VastaaPoista