keskiviikko 28. elokuuta 2013

Värinpuute.

Mulla on ollu viimepäivinä semmonen olo, että meillä on tylsää ja väritöntä. Asialla saattaa olla yhteys siihen, että lueskelen blogeja joissa on kauniita ilosilla väreillä kyllästettyjä huusholleja. Eikä sekään auta, että testasin Chip Itillä huushollin värisävyjä. Se anto tulokseks harmaan ja ruskeen sävyjä. Mää oon kyl luullu sisustaneeni ihan toisenlaisilla väreillä. Ehkä noi aurinkon paistaesa otetut kuvat ei ollu oikeen hyvät testikuvat.


Paljokohan tarttis rempata, että värikartat alkais olla mua miällyttäviä?


Chip Itin bongasin Susannan Työhuoneesta.

7 kommenttia:

 1. Ihmeellinen ohjelma, hämmästelen tätä kerta toisensa jälkeen! Outoa, ettei se ole tajunnut poimia sinistä mattoa, punaista sohvaa jne. Mitä enemmän näen postauksia tästä, sitä enemmän mietin, että tuossa ohjelmassa on jotain pahasti pielessä.

  VastaaPoista
 2. Mullakin värit painottui ruskeaan. Jotenkin se "lukee" sävyjä vähän oudosti, kirkkaan punainen nojatuolikin näytti tuossa chipissä ruskehtavaan vivahtavalta. Vika on tietty koneessa EI mun sisustuksessa... :D

  VastaaPoista
 3. ♥ teillä on kodikas koti!

  VastaaPoista
 4. Tankki29.8.13

  Haa! Oot siivonnu.

  VastaaPoista
 5. Mää en tietenkään halua, että sää elät puutteessa. Mun täytyy siis chipata kanssa niin huomaat sitten, että asiat voi olla huonomminkin :D Musta tuossa ylimmäisessä kuvassa on kyllä oranssi ja sininen ja tuo ohjelma on kaivanut jostain sinne beigen.

  VastaaPoista
 6. Täytyy kyl sannoo, että ihan paska ohjelma. :-D
  Tankki, nää kuvat on otettu sillon ko mukulat oli mummolasa, sillon on aina väkisinki siistimpää.
  Kiki, joo paas testaten kans. Saas nährä kuin monta valkosen eri sävyä se ohjelma löytää. :-D

  VastaaPoista
 7. kaunista ja värikästä on, usko vaan omia silmiäs ;)

  VastaaPoista