torstai 16. lokakuuta 2014

Muista heijastin!


Nyt kun on syksy ja pimmeetä, niin taas saa varroo ettei tapa jonkua. Vaikka taajamisa on katuvalot, niin ei se ihminen siältä tuulilasin läpi näy. Sanokaa nyt niille lapsen kavereille ja serkun kummin kaimoillekki, että heijastimia takkiin. 


14 kommenttia:

  1. Joo, heijastimet heilumaan. Täytyisi itsekin tuo muistaa. Kiva tuo poliisiheijastin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi poliisiheijastin on joku Norjalainen vanha heijastin. On anopin tai sen äitin peruja...

      Poista
  2. Ihmiset kulkee kokomustissa vaatteissa ilman mitään heijastimia. Ehkä ne luottavat niihin katuvaloihin. En kyllä uskaltaisi. Ei sellaista jalankulkijaa kyllä näe kuin on ihan liian lähellä puskurinsa kanssa. Sulla on kattava kokoelma pankkeja, tässähän täytyi ihan kaivella aivonystyröitä tunnistamista varten. Tuota Syppiä ei meillä kyllä maalla ollut, se oli kaupunkilaisten hienojen ihmisten pankki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meilläkään oo syppiä ollu lähellä. En tiiä mistä toi heijastin ees on peräsin. Ehkä kirppikseltä, oon pari ostanu siältä. :-)

      Poista
  3. Joo, totta ja ääk! Olen edelleen ilman heijastinta, jotenkin en ikinä muista kotoa ulos astuessa. Nyt menen heti kaivamaan heijastimet eteisen laatikosta esiin. Vaikka kynnysmatolle, niin että meinaa astua päälle, silloin luulis muistuvan mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen määki laitoin heijastimia takkeihin nyt vasta. Lenkkeilykamppeisa on jo ollu, mut muut on ollu ilman. :-)

      Poista
  4. Mä pelkään eniten ajamista syksyiltaisin, kun on pimeetä ja ihmiset ei käytä heijastimia. Ei ne mihinkään näy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumen sataminen parantaa onneks vähän tilannetta. Nää mustat illat mustapukuisine ihmisineen on kyl tosiaan kauheita.

      Poista
  5. Heijastin on halpa henkivakuutus.
    Kiva kun innostuit niistä miun talkoista ja sait tehtyä keskeneräsiä valmiiksi.
    Oikein lepposaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kun kekseit sellaset talkoot. Muuten ne vaatteet lojuis korjaamatta viäläki laatikosans. :-)

      Poista
  6. Juu, sammaa mieltä! Kaikki vaan muistuttamaan lähimmäisiään heijastimista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikeeta muistaa laittaa heijastimia ja tuntuu, että on yhtä vaikeeta muistuttaa muista. Mää unohdin eilen kysästä parilta kaverilta, että onks niillä heijastimet...

      Poista
  7. Nostalgisia heijastimia kasariluvulta (vai ysäriltä?). Mulla on retro-siiliheijastin. Mietin vaan toimiiko, kun on niin vanhoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai ne kasareita taitaa olla. Poliisi heijastin saattaa olla jopa vanhempiki, tiiä sit varmaks. Ysäreitäki jokunen löytyy, ainaki se yks jonka sain kasiluakalla kaverilta synttärilahjaks. Ei kai noi miksikään mee, toimiihan ne hyvin. Tiätty jos jollain hiakkapaperilla hankais himmeeks, niin sit varmaan ei toimis, mut ei noi ainakaan kovin naarmusia oo. :-)

      Poista