maanantai 10. marraskuuta 2014

DDR.


Eilen juhlittiin muutaki ko isänpäivää. Berliinin muuri murtu 25 vuatta sitte, ootte varmasti teki törmänny tähän uutiseen. Sytytin kissan kans kynttilän muurin uhreille ja muullekki kärsimykselle, jota DDR:n "demokraattinen" unelma aiheutti. Kaikesta hirveydestä hualimatta mää oon DDR-fani. On siinä omat hauskatki pualens. Niin ko vaikka hassut autot, herttaset viäntiin valmistetut taloustavarat ja tiätenki Nukkumatti.

Isänpäiväaterian jälkkari tarjoiltiin DDR-kulhosta.

Kissa nautti ruakans DDR:läiseltä muavilautaselta.

Saunan jälkeen kuivasin itteni pyyhkeeseen,  DDR:stä.

Kynttilän alla oleva tuuki, mitäs muutaka ko:

Nyt sit vaan orotellaan, että koska se Pohjois-korean "muuri" murtuu. Sama DDR-tyyli siäläki, ehkä viälä pahemiki. Sen fani en oo.

14 kommenttia:

 1. Sinulla onkin paljon monenmoista DDR-juttua. Ne vaan tahtoi jäädä kisukuvien varjoon :). Ihana on hän <3<3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla enemmänki, noi tavarat mää nyt hoksasin ottaa käyttöön. Putte on kyl ihana. :-)

   Poista
 2. Isänpäivät DDR- hengessä :))
  On miulla vielä keltasen sävyjä, ruskeaa, jotain vihreää, mie laitan siulle tulemaan, mutta myy en. Jos lahjaksi haluut ni lankaa saat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku sää oot ihana! Kyllä otan kovin miälelläni sun lahjas. <3

   Poista
 3. Niin ja DDR:läisillä oli paljon luonnollisempi suhtautuminen seksiin ja alastomuuteen kuin Länsi-Saksassa. Nehän kekkaloi nakuna ihan ongelmitta. Pariskunnat kuvas touhujaan videolle ja lainailivat niitä filmejä naapurien kesken. Ja raskaaksi tuleminen ilman puolisoa ei ollut paheksuttavaa. Nämä opin taannoin Saksat ja seksi -nimisestä dokumentista. Mutta muuten ei tainnut olla hääviä elo siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että niillä oli makuuhuaneesans muitaki kameroita ko stasin vakoilukamerat. :-D

   Poista
 4. Määkin ihailen vaan Puttea! Niin on söpönen hän.
  Multa olikin jäänyt tämä uutinen ihan huomioimatta, kiitos kun kerroit. Olin lukiossa silloin kun muuri kaadettiin ja sitä käsiteltiin historian tunneilla. Oli tosi mukavaa, kun tunsi elävänsä historiallisessa hetkessä, kun yleensä kaikki sellaiset asiat luettiin kirjasta ja ne oli tapahtuneet niin kauan sitten, ettei pystynyt edes hahmottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olin neljännellä luakalla, mut en muista tilanteesta mittään. Ei kai sen ikänen viälä tajunnu asian suuruutta...

   Poista
 5. Putte se täss on niin komee! Eka kuvas just sellane tunnelma ku nyt käsill meilläki, kaikki kissat makoilee sisätilois!
  Sinikirjava posliini on aina kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on noita kulhoja iso ja piäni, piäni on kuvassa. Ihastuin niihin heti ensisilmäyksellä, onneks eivät olleet kalliit (muistaakseni). Tartteeki muuten mennä huutamaan Putte sisälle... :-)

   Poista
 6. Vähän odotin, että tuossa sun saunapuhtaassa kuvassa on tekstinä, että sut on tehty lomareissulla DDR:ssä :D Yllättäen tiesin tästä merkkipäivästä, kun sain kirpparilta ilmaiskorista Suomen Kuvalehtiä ja nyt on vessareissulla tullut paljon sivistystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on sivistys vähän vanhaa tiatoo. Löysin kirppikseltä 40-50 vuatta vanhoja lehtiä ja niitä nyt lueskelen. Meille ko ei tuu lehtiä ja telkkari ei näy, ni en tiiä mittään nykyajasta. Mää alan siirtymään kohta kokonaan 70-luvulle. Jos haihdun näkymättömiin, mut löytää sitte siältä.

   Poista
  2. Alan jo tottumaan teidän telkkarittomuuteen, ei noussut kuin muutama kauhun hikipisara otsalle :D

   Poista
 7. Voi hitsi, kun mää oon nauranut tään iltapäivän sun jutuilles - tai en oikeestaan sun jutuilles, vaan sun tavalles jutustella. Tulee niin kauhee ikävä kotipuoleen (Toijala) täältä outojen ihmisten oudosta kaupungista ;)

  VastaaPoista