maanantai 17. marraskuuta 2014

Kotikulmilta 1/3.


Se on sitte taas mulla ollu joulu, synttärit ja viälä nimipäiväki yhtä aikaa. Taitaa olla parasta pittää piäni kirppistelytauko, kohta huusholliin ei oikeesti mahru ennää tavaraa. Kävin nimittäin viime viikolla Loimaalla ja sain siältä ihan ilmatteeks semmosen satsin tavaraa, ettette uskois. Siittä täsä nyt kolmen päivän kuvamaratooni toristeena.

Purkkeja; mm. Erik Koldia ja Aarikkaa

Lapsuuren kotikylältä löyty yllättäen mun blogin lukija. Tossa syksymmällä se mut kirppikseltä bongas ja lupas mulle tavaraa jota ei itte tartte. Nyt sitte kävin kattomasa, että mitä olis tarjolla ja otin ahneesti kaikki.

Sarvista, plastexia, emalia...

Astioita, sisustustavaraa, pussilakanoita, tuukeja, verhoja... Voi hyvänen aika, kiamurtelen onnesta!

Arabiaa, Sorsakoskee ja DDR:n vientilaatua.

Kahvit siinä kiskastiin ja juttua piisas. Sinne olis kiva mennä uurestaanki kahvistelemaan. Mamma taas tykkää ko en pysy siälä mammalasa ollenka noilla visiiteilläni.


Kiitos Sari-kulta, kiitos hyvästä seurasta, hyvästä kahveesta ja tästä jättimäisestä määrästä RETROO! Kiitos, kiitos, kiitos! 


ÄSsälle hame.

Marimekon muija -kangasta ja tuukeja.

Metsovaaran primavera -tuuki.
21 kommenttia:

 1. Onks tuo joku ihana gobeliini tuo kissajuttu viimesessä kuvassa? No sulla on tosiaan ollu joulu jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se gobeliini. Se on nyt tuolla ämpärissä likoomassa, tarttee pestä se ennen ko tällään sen mukuloitten huoneen seinälle.

   Mää jo sanoin äitille, etten tänä vuonna tartte yhtään joululahjoja, oon jo saanu niin paljon. :-)

   Poista
 2. Jessus sentään, kattigobeliini on viälä hianompi ko hirvigobeliini! Ja noi tuukit, Metsovaaran Primaveraki viälä...aarteita ihan kaikki muutki. Kylä kotikyllään kannattaa aina välilä kahauttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan kannattaa! :-D

   Poista
 3. Hei minkä kokonen jalka sulla on? Mulla olis yhdet 70-lukuset punaset klopottimet. Anopin vanhat mut mulle isot. Pyh. Tulit taas jälleen kerran miäleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaset, vau! Toivottavasti ovat numeroo 39. Vaikka alkaaks tää olla jo epäreilua ko mulle koko ajan tarjotaan kaikkee kivvaa? :-D

   Poista
  2. Jottain semmosta luakkaa juu. Ainaki muistelisin et anoppi sen kokosia käyttää. Ittellä on 37 ja nää on selkeesti isot. Kokonerkintä on häipynyt. Ne on siis punaset ja nahkaa, semmoset kesäpopot. Voin laittaa kuvan jos tykkäät.

   Poista
  3. Jos tullaan taas joskus mukuloitten kans teille leikkimään? Siinähän vois samalla sovitella. :-)

   Poista
 4. No voi yhden kerran kun olet saanut paljon hienoa tavaraa. Astioita ym. Tuo yläkuvan punainen "keittiö suljettu" sopisi niin hyvin minulle tekstinsä puolesta, kun olen niin laiska noissa keittiöhommissa =D. Se on vielä kaiken lisäksi tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hiano juu. Aattelin että sen voi laittaa keittiön liukuovveen. Ovi kun on yleensä auki, niin viästin saa näkyville ko vetäsee oven kii. Kyl mullaki välillä tökkii se kokkaaminen.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Määki oon. Tai no oikeestaan mää puhun näistä ihan liikaaki. :-D

   Poista
 6. Mummolla oli tuollainen punainen kynttilänjalka ku yläkuvassa. <3
  Tahtoo samanlaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammalasa on kans samanlainen. Tosin se on vähä kärähtäny, yhtenä jouluna pääsi kynttilät vähän liian lyhyis, puuta ko se kynttelikkö on...

   Poista
 7. Ihan mykäksi vetää. Upeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lissää seuraa viälä parina päivänä, näähän ei ollu täsä...

   Poista
 8. Oi miten upeita tavaroita. Ihanaa kun sait nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa munki miälestä. :-)

   Poista