torstai 8. tammikuuta 2015

Aaargh!


Tää ei oo ollu mun päiväni. Eikä oikeestaan eilinenkä.

Eilen ajoin Loimaalta kiiruusti ompelukurssille. Kaikille muille oli ilmotettu opettajan olevan kippee, mää vaan törötin turhaan orottamasa.

Tännään aamulla heräsin aikasin, sähelsin mukulat autoon ja taas sain toreta, ettei kerhoo sit ookka. Päivällä mukulat riahu, sekotti ja tappeli. Ruuasta tuli pahhaa ja sitä oli liian vähän.

Nyt illalla touhutunnin jälkeen jouduin valvomaan seuraavanki ryhmän, niitten opettaja ei tullu. En niitä teinejä räntäsatteeseenka voinu heittää ja mää olin niistä vastuusa ko pääsivät tulemaan mun vahtivuarolla kouluun sisälle. Tuli nälkä, Koo löi pääns ja mää teloin polveni.

Anteeks tää tilitys, mut pakko päästellä höyryjä. Onneks miäs teki lättyjä mukuloille ja laitto ne nukkumaan. Nyt meinaan kattoo leffan, toivottavasti telkkari toimii ja sähköö riittää. Parempaa huamista mulle ja teille.

16 kommenttia:

 1. Eiköhän se huominen ole jo parempi päivä :) Stemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ollu sentään parempi päivä. :-)

   Poista
 2. Tsemppiä! Kun alkaa päivä mennä aamusta alkaen pieleen, niin mennee sit. Oliko se joku murphyn laki. Ja plääh, ei semmosta ookaan :) Siitä se paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl yleensä just noin, aamusta asti se pieleen menee. Onneks aika harvinaista, ainaki mulla. :-)

   Poista
 3. Mesis8.1.15

  Onpas Sinulla ollut vastoinkäymisiä. Itse lohdutan itseäni aina vastaavissa tilanteissa että jos ei välillä mene huonosti, niin ei niistä hyvistäkään päivistä osaa nauttia. Kyllä Sinullakin varmaan huomenna on jo parempi päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännään oon kyl tosiaan nauttinu ko kaikki sujuu mukavasti, eli ehkä siittä eilisestä oli jottain hyätyäki. :-)

   Poista
 4. Joskus sitä vaan kaikki menee pieleen ja päin peetä. Sillo pitää vaa laskiä höyryt pihalle.
  On siulla hyvä ukko kun lettuja pasito ja hoiti lapset :)

  Mukavaa viikonlopppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana ukko, tosiaan. Mukavaa viikonloppua sullekin. :-)

   Poista
 5. Rynttis, "Sissa-täti 88 v." opetti mulle just viikonloppuna että ihminen kestää vain 3 onnellista päivää peräkkäin. Sit täytyy tulla vastoinkäymisiä. Muuten ihminen alkaa ite kehittää turhasta niitä vastoinkäymisiä, kuvittelemaan sairauksia yms. Aika hyvä ajatus vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyl, ihan totta! Sissa-tädin viisauksia. Tosin mulla oli eilen pari vastoinkäymistä joita en sentään kuvitellu. Mut luultavasti sen ruuan ainaki kuvittelin pahaks, huanolla tuulella ko olin. Tännään oli ihan mukava päivä, saa nähdä tulleeko kahden samanlaisen jälkeen taas huonompi. :-)

   Poista
 6. Auts! Ei ollu helppo päivä. Mulla on aina namijemma, tollasia hirvitys päiviä varten. Muutaman Hopeatoffeen jälkeen ei enää ollenkaan ketuta niin paljon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon taas vähentäny hiilareita tosta vuoden alusta. Mut mää söin ison kasan homejuustoo illalla. Se vei ketutuksen. (En muuten oo varma, että oonko ikinä ees maistanu hopeatoffeeta...)

   Poista
 7. äRrä9.1.15

  No voi ei.. Toivottavasti sulla on jo onnellisempien päivien vuoro ;) Melkoisen ihana kuva muuten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tännään oli jo ihan onnellinen päivä. Ollaan puuhailtu kaikenlaista kivvaa. Kuva on joku mun vanha profiilikuva Facebookista, oon sen joskus huonona päivänä photoshopannut. :-)

   Poista
 8. No mutta jestas sentään Maija, miten sää et ole hopeatoffeeta syönyt. Se on vielä retrokarkkikin kun olen irrottanut sillä jo ala-asteella hammaspaikkojani :D Nyt kyllä laitat sellaisen seuraavalla kauppareissulla ostosten joukkoon :)

  Torstai oli kauhea päivä, siinä on ollut joku huono karma. Päivystyksen kautta leikkausjonoon. Paska päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se palautunut kauppoihin vasta viime vuosina? Vai onko sitä myyty koko ajan? Joka tapauksessa mää oon enemmän suklaaihmisiä, ei tuu muuta makkeeta ostettua. Ja sitäkin nyt vaan tummana kun taas vuoden alusta vähensin hiilareita.
   Voi kauhia, mitäs sulle on käyny!?! En oo Facebookistakaan huamannu mittään...

   Poista